The Crown 5η σεζόν: Πάτησε τα πάντα η σειρά της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Netflix

Δυναμικά επέστρεψε το Στέμμα και οι συνδρομητές του το αγκάλιασαν σφιχτά
11 Νοεμβρίου 2022 13:40
The Crown 5η σεζόν: Πάτησε τα πάντα η σειρά της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Netflix

Η επιστροφή του The Crown (Το Στέμμα) στο Netflix έγινε με θριαμβευτικό τρόπο αφού η συνέχεια της ιστορίας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' συνεχίζει να συγκινεί και προκαλεί το ενδιαφέρον των θεατών, πόσο μάλλον μετά τον πρόσφατο θάνατό της. 

Η προτελευταία σεζόν της σειράς του Netflix και του Peter Morgan με το καλημέρα πάτησε ό,τι βρήκε στο πέρασμά του και κατέκτησε την 1η θέση στο Top 10 των trending σειρών. Αυτό το κατόρθωμα έγινε σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως και φυσικά και στην χώρα μας, με το ελληνικό κοινό να αγκαλιάζει την πολυβραβευμένη δραματική σειρά. 

Σε αυτή τη σεζόν την Ελισάβετ Β' υποδύεται η Imelda Staunton (Harry Potter) και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα την ενσαρκώνει η Elizabeth Debicki, με την οποία συγκρούεται στη 5η σεζόν

Στo κεντρικό cast συναντάμε τους: Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β', Elizabeth Debicki (Tenet) ως Νταϊάνα Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Jonathan Pryce ως πρίγκιπας Φίλιππος, Dominic West ως πρίγκιπας Κάρολος, Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, ο John Lee Miller ως πρωθυπουργός John Major και ο Bertie Carvel ως πρωθυπουργός Tony Blair.

Η επίσημη σύνοψη του 5ου κύκλου του The Crown: 

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, αυτή η μυθοπλαστική, δραματοποιημένη σειρά διηγείται την ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', με φόντο τα πολιτικά και προσωπικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της. Μια νέα δεκαετία ξεκινά και η βασιλική οικογένεια αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στα χρονικά: πώς θα εξακολουθήσει να συνάδει με τη Βρετανία της δεκαετίας του '90; Καθώς η Νταϊάνα κι ο Κάρολος μπλέκονται σε έναν τεράστιο μιντιακό πόλεμο, οι πρώτες ρωγμές κάνουν τα θεμέλια της μοναρχίας να τρίζουν.

Η 5η σεζόν του The Crown είναι διαθέσιμο μόνο στο Netflix.