Ο Chris Rock γράφει ιστορία ως ο πρώτος καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί ζωντανά στο Netflix

Μόλις ανακοινώθηκε!
10 Νοεμβρίου 2022 23:00
Ο Chris Rock γράφει ιστορία ως ο πρώτος καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί ζωντανά στο Netflix

Το Netflix θέλει να φέρει live περιεχόμενο στους συνδρομητές του και ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά, ότι η αρχή θα γίνει με τον κωμικό Chris Rock. Ναι, πολύ σύντομα πρόκειται να παρακολουθήσετε ζωντανά, μέσα από την streaming υπηρεσία, ένα comedy special με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες γι’ αυτό το σπέσιαλ, ωστόσο, το Netflix λέει να ετοιμαστείτε γιατί ο Chris Rock πρόκειται να γράψει ιστορία, μιας και θα είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα παίξει ζωντανά για την πλατφόρμα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Ο Chris Rock πρόκειται να γράψει ιστορία ως ο πρώτος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε LIVE στο Netflix!

Η πιο πρόσφατη κωμωδία του θρυλικού κωμικού, συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού θα κάνει πρεμιέρα ζωντανά - παγκοσμίως - στις αρχές του 2023 στο Netflix!

Αυτό το σπέσιαλ του Rock δεν έχει ακόμη τίτλο, αλλά θα είναι η δεύτερη δουλειά του για το Netflix, μετά το Chris Rock: Tamborine που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018.

Τον Μάιο σάς ενημερώσαμε πρώτη φορά ότι το Netflix θέλει να φέρει τη ζωντανή μετάδοση εκπομπών στην υπηρεσία του και φαίνεται πώς την αρχή θα την κάνει τελικά ο Rock.