It: Welcome to Derry – Ο σεναριογράφος του Wonder Woman ως showrunner στη σειρά του “Το Αυτό”

Μαζί με τον Brad Caleb Kane
10 Νοεμβρίου 2022 22:10
It: Welcome to Derry – Ο σεναριογράφος του Wonder Woman ως showrunner στη σειρά του “Το Αυτό”

Πριν μερικούς μήνες σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το HBO Max ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του It, που έρχεται με την ονομασία “Welcome to Derry”. Πρόκειται ουσιαστικά για μία ιστορία που θα λειτουργεί ως prequel των ταινιών που γνωρίζετε και θέλει να σας διηγηθεί νέα γεγονότα σε αυτό το σύμπαν.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Shelley Meals και μόλις μάθαμε ότι showrunners, δηλαδή αυτοί που θα έχουν το πάνω χέρι σε αυτό το σόου, θα είναι οι Jason Fuchs και Brad Caleb Kane. Ο Funchs έχει γράψει το σενάριο του Wonder Woman, μαζί με τους Allan Heinberg και Zack Snyder, ενώ ο Kane έχει δουλέψει σε πολλά φιλμ όπως το Aladdin (1992) και Extinction (2018).

Κλεφτή ματιά από τα γυρίσματα της σειράς του It

Το project αυτό αποκαλύφθηκε πριν πολλούς μήνες και ξέρουμε ότι θα επικεντρώνεται στο γνωστό κλόουν, τον Pennywise και θα μάθουμε πολλά πράγματα γι’ αυτόν. Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν τα προηγούμενα μέλη του cast από τις πρόσφατες ταινίες θα εμφανιστούν στη σειρά.

Στον μύθο του It, το κακό που παίρνει τη μορφή του Pennywise εμφανίζεται κάθε 27 χρόνια και σπέρνει τον τρόμο στους κατοίκους του Derry, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά μπορεί να επιστρέφει στον τελευταίο «κύκλο» που συνέβη το 1962. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σημαίνει πως θα δούμε και το χαμό που είχε γίνει στο “Black Spot” από μία ρατσιστική οργάνωση, που αναφέρθηκε και στις πρόσφατες ταινίες.

Πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά;

Προς το παρόν, οι δημιουργοί δεν έχουν αποκαλύψει πότε θα κάνει πρεμιέρα το σόου, ωστόσο, θα παίξει στο HBO Max. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει πριν μερικούς μήνες, οπότε υπάρχει μία πιθανότητα να τη δούμε μέσα στο 2023.

Όπως και να έχει, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.