The Witcher: Η prequel σειρά θα αποκαλύψει την ιστορία πριν τον Geralt – Δείτε το trailer

Με την Michelle Yeoh και άλλους!
10 Νοεμβρίου 2022 20:01
The Witcher: Η prequel σειρά θα αποκαλύψει την ιστορία πριν τον Geralt – Δείτε το trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser για το The Witcher: Blood Origin (Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος), το οποίο θα φτάσει στις οθόνες σας τα Χριστούγεννα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την prequel σειρά του Γητευτή που θέλει να σας διηγηθεί τί έγινε πριν από 1200 χρόνια, με πρωταγωνίστρια εδώ την Michelle Yeoh. Το σόου αυτό τελικά θα είναι τέσσερα επεισόδια και όχι έξι που είχα ανακοινωθεί παλιότερα.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή:

Με φόντο έναν κόσμο ξωτικών, 1.200 χρόνια πριν από την εποχή του Γκέραλτ, της Γένεφερ και της Σίρι, ο "Γητευτής: Δεσμοί Αίματος" θα αφηγηθεί μια ιστορία χαμένη στον χρόνο: τη δημιουργία του πρώτου πρωτοτύπου του Γητευτή και τα γεγονότα που οδήγησαν στην κρίσιμη "Σύγκρουση των Σφαιρών", όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συνενώθηκαν σε έναν.

Το cast εκτός από τους  Laurence O'FuarainSophia Brown, και Michelle Yeohπεριλαμβάνει τους: Sir Lenny Henry ("Lord Of the Rings" Series) ως Balor, Mirren Mack (The Nest) ως Merwyn, Nathaniel Curtis (It's A Sin) ως Brían, Dylan Moran (Black Books) ως Uthrok One-Nut. Επίσης οι Jacob Collins-Levy (Young Wallander) στο ρόλο του Eredin, με την Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli (The Capture) ως Callan "Brother Death", Francesca Mills (Harlots) ωςMeldof, Amy Murray ωςFenrik, και Zach Wyatt (Karen Pirie) ως Syndril. 

The Witcher: Blood Origin - Εδώ είναι το πρώτο trailer της prequel σειράς, χιλιάδες χρόνια πριν τον Geralt

Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Το The Witcher: Blood Origin πρόκειται να φτάσει στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.