The Witcher: Έτσι θα είναι μάλλον ο νέος Geralt του Liam Hemsworth στη 4η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Οι fans έχουν μια περιέργεια να δουν πώς θα μοιάζει ο αντικαταστάτης του Henry Cavill
10 Νοεμβρίου 2022 14:14
The Witcher: Έτσι θα είναι μάλλον ο νέος Geralt του Liam Hemsworth στη 4η σεζόν (ΦΩΤΟ)

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως Henry Cavill θα αποχωρήσει ως Geralt από τη σειρά The Witcher του Netflix οι αντιδράσεις ήταν πολλές και σφοδρές, ξεσηκώνοντας μέχρι και petitions από τους fans να γυρίσει πίσω. Ωστόσο το Netflix τα είχε όλα προσχεδιασμένα, με τον αντικαταστάτη του Cavill να είναι ο Liam Hemsworth ο οποίος θα αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του Γητευτή στην 4η σεζόν της σειράς του Netflix. 

Πώς μπορεί να είναι ο Liam Hemsworth ως Geralt;

Αυτή την απορία έχουν οι fans και η περιέργειά τους είναι τόση που έχουν ξεφυτρώσει έκτοτε δεκάδες fan arts από καλλιτέχνες που προσπαθούν να δημιουργήσουν την καλύτερη και πιο πιστή αναπαράσταση του Liam Hemsworth ως Geralt Of Rivia

Για όσους δε γνωρίζουν η επιλογή του αδερφού του Chris Hemsworth για τον ρόλο δεν ήταν τυχαία αφού και πριν την επιλογή του Cavill, οι συντελεστές του Netflix είχαν τον Liam Hemsworth ανάμεσα στους επικρατέστερους. 

Συγκεκριμένα, ο artist ονόματι 83pixelstudios δημιούργησε ίσως την καλύτερη δυνατή αναπαράσταση του νέου Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Δείτε το παρακάτω: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 8 3 P I X E L S T U D I O S (@83pixelstudios)

Την ίδια ώρα χιλιάδες fans μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του Henry Cavill και την απόλυση των σεναριογράφων της σειράς του Netflix. Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός μπορεί να ήταν ο λόγος πίσω από την αποχώρηση του 39χρονου σταρ του The Witcher. 

Η πρώτη δήλωση του νέου Geralt

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο Liam Hemsworth όντας πλέον ο νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, δήλωσε τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Πότε έρχεται η 3η σεζόν του The Witcher;

Θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε τον νέο Geralt του Hemsworth. Η τελευταία θητεία του Henry Cavill ως Geralt θα κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του 2023 στο Netflix.