Black Panther: Wakanda Forever - Σαρώνει στο Rotten Tomatoes με το καλημέρα

Πολύ θετικά τα σχόλια των κριτικών και των ξένων μέσων
09 Νοεμβρίου 2022 20:12
Black Panther: Wakanda Forever - Σαρώνει στο Rotten Tomatoes με το καλημέρα

Η ώρα της πρεμιέρας του Black Panther: Wakanda Forever έφτασε. Για τον υπόλοιπο κόσμο και την αγορά των ΗΠΑ είναι σε δύο 24ωρα αλλά για την Ελλάδα μόλις ένα 24ωρο.

Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο αλλά και κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας που έλαβε χώρα πριν από εβδομάδες, διάφορα ειδικά μέσα και influencers είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel Studios

Τα embargos έληξαν και έτσι τα πλήρη reviews κατέκλυσαν το διαδίκτυο δίνοντας μια σφαιρική και πιο ξεκάθαρη εικόνα των εντυπώσεων από το εξωτερικό. Χαρακτηριστικά μετά από 148 κριτικές που κατατέθηκαν στο γνωστό site αξιολόγησης Rotten Tomatoes, το οποίο δίνει συχνά τον παλμό για μια ταινία ή σειρά, τo Black Panther 2 βρίσκεται στο 86% κερδίζοντας έτσι την ένδειξη "Fresh". 

 Κάποια στιγμή κιόλας το Wakanda Forever βρέθηκε και σε πιο υψηλό ποσοστό αγγίζοντας το 93% στο Rotten Tomatoes, όταν ακόμη τα review ήταν 75 στον αριθμό. Ακόμη και μετρά διπλάσια reviews φαίνεται να κράτησε ένα πολύ υψηλό σκορ το sequel του σκηνοθέτη Ryan Coogler, το οποίο θα τιμήσει δέοντος τη μνήμη του μακαρίτη Chadwick Boseman.

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα. 

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα Creed, Fruitvale Station και το πολυβραβευμένο "Judas and the Black Messiah".

Black Panther: Wakanda Forever - Η διάρκειά του θα είναι από τις μεγαλύτερες στο MCU

Επίσης, παίζει και ο Martin Freeman που θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livanalli.

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2022.