Το YouTube φέρνει το “Primetime Channels” με streaming υπηρεσίες – Τί είναι και πώς λειτουργεί;

Ένα κεντρικό HUB για streaming!
02 Νοεμβρίου 2022 09:07
Το YouTube φέρνει το “Primetime Channels” με streaming υπηρεσίες – Τί είναι και πώς λειτουργεί;

Η Google ανακοίνωσε το YouTube Primetime Channels, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες που θα κάνουν συνδρομή, να βλέπουν ταινίες και σειρές μέσα από ένα ειδικό hub, σχεδόν όπως λειτουργεί το “YouTube TV”. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο για τις ΗΠΑ προς το παρόν και δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει στα μέρη μας.

Πιο συγκεκριμένα, το YouTube θέλει πλέον να είναι η κεντρική σας πλατφόρμα-HUB που θα σας επιτρέπει να βλέπετε ταινίες, σειρές και άλλο περιεχόμενο, μέσα από 30 διαφορετικές streaming υπηρεσίες. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και αυτές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ:

Μόλις ένας χρήστης κάνει εγγραφή σε ένα Primetime κανάλι, θα μπορεί να βλέπει το περιεχόμενο αυτού του καναλιού μέσα από το YouTube εύκολα και γρήγορα. Αν παραδείγματος χάριν, γίνει συνδρομητής στο AMC+, το περιεχόμενο αυτής της υπηρεσίας θα εμφανίζεται και στην αναζήτηση.

Η επίσημη σελίδα του Primetime Channels αναφέρει τα εξής:

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, σειρές και αθλητικά από διάφορες streaming υπηρεσίες όπως το Showtime, το STARZ και τα Paramount+, AMC+, VIX+ και άλλα, όλα απευθείας από το YouTube!

Επιπροσθέτως, αν κάποιος παρακολουθήσει ένα trailer μιας σειράς ή μιας ταινίας που είναι διαθέσιμη στην εκάστοτε υπηρεσία που έχει κάνει εγγραφή, με το πάτημα ενός κουμπιού θα μεταβεί στη σελίδα της για να την παρακολουθήσει.

Η Google είπε ότι σχεδιάζει να προσφέρει περισσότερα Primetime Channels στο μέλλον και να επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα παγκοσμίως.

Tags: