Τεράστια προβλήματα στο Instagram – Αναφορές για bans/ απενεργοποιήσεις λογαριασμών

Η εταιρία εργάζεται για να αποκαταστήσει την κατάσταση
31 Οκτωβρίου 2022 16:28
Τεράστια προβλήματα στο Instagram – Αναφορές για bans/ απενεργοποιήσεις λογαριασμών

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Το Instagram επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τεχνικό θέμα και ζήτησε συγνώμη στους χρήστες για την αναστάτωση. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο PR λογαριασμό του στο Twitter, το social media επισήμανε:

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Instagram. Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το Instagram αυτή τη στιγμή, δεν είστε μόνοι. Εδώ και λίγη ώρα, φαίνεται πως υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα με το πασίγνωστο social media.

Συγκεκριμένα, χιλιάδες χρήστες δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, με το ζήτημα να γίνεται trending στο Twitter, στο οποίο κατέφυγαν όσοι επηρεάστηκαν για να το συζητήσουν. Μεταξύ άλλων γίνεται λόγους για bans και λογαριασμούς που έχουν απενεργοποιηθεί, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Οι χρήστες φαίνεται πως απλά λαμβάνουν ένα μήνυμα πως ο λογαριασμός τους έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά, με 30 ημέρες διορία για να διαφωνήσουν με την απόφαση.

Παράλληλα, πολλοί αναφέρουν πως χάνουν μαζικά followers, κατά εκατοντάδες ή ακόμη και κατά χιλιάδες. Για την ώρα το Instagram δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε αν ο λογαριασμός σας έχει επηρεαστεί σας προτείνουμε για την ώρα να κάνετε υπομονή, μέχρι να εξακριβωθεί αν πρόκειται για μαζικό τεχνικό θέμα ή όχι.

Οι χιλιάδες αναφορές για προβλήματα στο Instagram

Η πασίγνωστη υπηρεσία DownDetector έχει κατακλυστεί με αναφορές τα τελευταία λεπτά.

Το μήνυμα που έλαβαν οι χρήστες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το μήνυμα που έλαβαν πολλοί χρήστες του Instagram, όπως μας ενημέρωσε μια αναγνώστρια του Unboxholics.com.