Η General Motors παγώνει τις διαφημίσεις της στο Twitter

Λόγω Elon Musk
30 Οκτωβρίου 2022 09:45
Η General Motors παγώνει τις διαφημίσεις της στο Twitter

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως, η General Motors, αποσύρει προσωρινά όλες τις διαφημίσεις της στο Twitter λόγω της εξαγοράς της πλατφόρμας από τον Elon Musk. Όπως γνωρίζετε, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είναι και ο επικεφαλής της Tesla, η οποία ξεπέρασε την GM και όλους τους ανταγωνιστές της για να γίνει ο πολυτιμότερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στις ΗΠΑ εδώ και δύο χρόνια.

Είμαστε σε επαφή με το Twitter για να καταλάβουμε την κατεύθυνση της πλατφόρμας υπό τη νέα διοίκηση. Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία με μία σημαντική αλλαγή σε μία πλατφόρμα media, παγώσαμε προσωρινά τις διαφημίσεις μας. Οι αλληλεπιδράσεις μας για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στο Twitter θα συνεχιστούν.

Η GM ανησυχεί που ο CEO του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της έχει τώρα στην κατοχή του και μία από τις μεγαλύτερες social media πλατφόρμες του κόσμου. Ωστόσο ο Elon Musk, λίγο μετά το κλείσιμο της συμφωνίας είχε σπεύσει να καθησυχάσει τους διαφημιζόμενους.

Υπάρχουν πολλές φήμες για το λόγο που αγόρασα το Twitter και τι πιστεύω για τις διαφημίσεις. Οι περισσότερες είναι λάθος. Η διαφήμιση, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να σε διασκεδάσει και να σε ενημερώσει. Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό να δείχνουμε στους χρήστες του Twitter διαφημίσεις που είναι όσο πιο σχετικές γίνεται με τις ανάγκες τους.