Spotify: Μάθαμε πόσοι άνθρωποι πληρώνουν την Premium συνδρομή

Τεράστια επιτυχία για την streaming υπηρεσία
26 Οκτωβρίου 2022 16:01
Spotify: Μάθαμε πόσοι άνθρωποι πληρώνουν την Premium συνδρομή

Το Spotify μεγάλωσε κι άλλο και η εταιρία ανακοίνωσε τώρα πόσοι άνθρωποι πληρώνουν για την Premium συνδρομή. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό, ότι περισσότεροι από 195 εκατομμύρια χρήστες πληρώνουν πλέον το Spotify, ένα νούμερο, το οποίο αυξήθηκε κατά 7 εκ. συνδρομητές σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Η εταιρία περιμένει ότι θα ξεπεράσει τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές μέχρι το τέλος του 2022. Παρά αυτή την αύξηση, η Wall Street δεν «ταρακουνήθηκε», αφού η μετοχή του Spotify σημειώνει πτώση κατά 6% τις τελευταίες ώρες. Το μεικτό κέρδος της εταιρίας είναι στο 24.7%, μία πτώση της τάξεως του 2%, σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η «βιβλιοθήκη» των podcasts του Spotify όλο και αυξάνεται και διαθέτει τώρα πάνω από 4,7 εκατομμύρια podcast στην πλατφόρμα, από 4,4 εκ. που είχε το προηγούμενο τρίμηνο.

Taylor Swift: Το Midnights άλμπουμ της κυριολεκτικά έριξε το Spotify

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα, το Spotify θα φέρει στην πλατφόρμα του και audiobooks. Για αρχή η προσθήκη θα γίνει μόνο στην έκδοση της πλατφόρμας για τις Ηνωμένες Πολιτείες, με έναν κατάλογο που ξεπερνά τα 300,000 βιβλία.

Όπως συμβαίνει και με τη μουσική, αλλά και με τα podcasts που πλέον αποτελούν πολύ βασικό κομμάτι του Spotify, τα audiobooks θα έχουν το δικό τους σπίτι εντός της εφαρμογής.

Tags: