iOS 16.2: Αυτές είναι οι σημαντικές νέες προσθήκες στα iPhone

Κυκλοφόρησε η beta και για το iPadOS 16.2
26 Οκτωβρίου 2022 11:19
iOS 16.2: Αυτές είναι οι σημαντικές νέες προσθήκες στα iPhone

Η Apple κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες τις πρώτες beta εκδόσεις των iOS 16.2 και iPadOS 16.2 για τους developers και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις πιο σημαντικές νέες προσθήκες. Αυτή η ενημέρωση θα έρθει μελλοντικά στα iPhone και iPad, οπότε παρακάτω θα πάρετε μια μικρή γεύση από τα νέα χαρακτηριστικά.

Freeform App

To Freeform θα φτάσει σε πολλές πλατφόρμες της εταιρίας, όπως τα iPhone, iPad και Mac και είναι σχεδιασμένο για να σημειώνετε ό,τι θέλετε εύκολα και γρήγορα από τη συσκευή σας. Θα μπορείτε να ζωγραφίσετε και να αποθηκεύσετε links, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα και πολλαπλά άτομα σε μία εργασία σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, η Apple λέει ότι με αυτή την εφαρμογή θα μπορείτε να κάνετε διάφορα σκίτσα, να σχεδιάσετε πίνακες και να πάρετε ιδέες.

Υποστήριξη εξωτερικής οθόνης στο Stage Manager

Με το iPadOS 16.2, το Stage Manager σε iPad με M1 και M2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά με εξωτερικές οθόνες. Πρόκειται για μία λειτουργία που είχε αφερεθεί αρχικά από την πρώτη έκδοση του iPadOS 16, αλλά επιστρέφει και πάλι.

Με την υποστήριξη εξωτερικής οθόνης, το Stage Manager υποστηρίζει έως και οκτώ εφαρμογές για πολλαπλές εργασίες.

Νέα αρχιτεκτονική στην εφαρμογή Home

Σε συνδυασμό με το λογισμικό του HomePod 16.2, το iOS 16.2, το iPadOS 16.2 και το macOS Ventura‌ 13.1 προσθέτουν την υποστήριξη για μια ενημερωμένη αρχιτεκτονική της εφαρμογής Home, που έρχεται μετά την προσθήκη του προτύπου Matter smart home.

Η Apple λέει ότι η νέα αρχιτεκτονική θα κάνει το Home πιο γρήγορο, πιο έξυπνο, αλλά και πιο αξιόπιστο στην απόδοση για έξυπνα σπίτια.

Καλύτερη υποστήριξη του ProMotion 120Hz

Στις συσκευές που υποστηρίζουν το ProMotion, η Apple λέει ότι οι αλλαγές στα animations του SwiftUI θα υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Μία λειτουργία που έλειπε προηγουμένως.

Αυτές ήταν οι πρώτες προσθήκες που έγιναν γνωστές με το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.