Sponsored By Vivo

Το vivo Y22S έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν αντίπαλο στην τιμή του

Ψηλά ο πήχης
27 Οκτωβρίου 2022 18:00
Το vivo Y22S έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουν αντίπαλο στην τιμή του

Το vivo Y22S κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στην ελληνική αγορά και διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από την κατηγορία του. Εδώ η vivo προσπάθησε να προσφέρει ένα συνολικά αξιοπρεπές τηλέφωνο σε όλους τους τομείς, κατάλληλο για τον καθένα και διατηρώντας πολύ χαμηλά την τιμή του.

Ξεκινώντας από την οθόνη, διαθέτει μία LCD στις 6.55 ίντσες, με HD+ ανάλυση και 90Hz ρυθμό ανανέωσης. Με αναλογία 20.1:9 έχει αναλογία οθόνης-σώματος 89.67%, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως καλύπτει και το 70% της χρωματικής παλέτας NTSC.

Το σώμα του είναι από πλαστικό υψηλής ποιότητας, διαθέτει ταχύτατο πλευρικό πλαϊνό αποτύπωμα στο power button με ξεκλείδωμα σε 0.25 δευτερόλεπτα, ενώ είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό με πιστοποίηση IP54.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Snapdragon 680 των 6nm, προσφέροντας ομαλή πλοήγηση χωρίς καθυστερήσεις, ενώ υπάρχει και game mode Ultra για αυξημένες επιδόσεις στα παιχνίδια. Η RAM διατίθεται στα 4/6GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 64/128GB με δυνατότητα επέκτασης στο 1TB με microSD.

Η μπαταρία των 5.000mAh αρκεί άνετα για μία μέρα γεμάτης χρήσης, με τη vivo να δίνει 14 ώρες streaming ταινιών και 7 ώρες παιχνιδιού. Η φόρτιση των 18W προσφέρει φόρτιση στο 70% μέσα σε 70 λεπτά, ενώ υπάρχει και δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης για να εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας και να φορτίσετε τις άλλες συσκευές σας, όπως τα ακουστικά.

Και περνάμε στο πιο ισχυρό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου, την κύρια κάμερα των 50MP με f/1.8, η οποία προσφέρει υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες συγκεντρώνοντας περισσότερο φως. Η 2MP bokeh κάμερα λειτουργεί συνοδευτικά με την κύρια για να προσφέρει όμορφο βάθος πεδίου στα πορτραίτα, ενώ η 2MP macro κάμερα αποκαλύπτει το μικρόκοσμο και σας δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσετε έως και 4 εκατοστά από το θέμα σας.

Η selfie κάμερα είναι στα 8MP με f/2.0. Το λογισμικό της κάμερας διαθέτει Super Night για μεγαλύτερη έκθεση και πιο καθαρές φωτογραφίες της νύχτα, ενώ το video τόσο από την μπροστά όσο και από την πίσω κάμερα είναι στα 1080p και στα 30fps.

Γενικότερα, το vivo Y22S αποτελεί μία συνολικά καλή πρόταση που θα καλύψει την πλειοψηφία των χρηστών που θέλουν ένα όμορφο τηλέφωνο και θα τους αφήσει ικανοποιημένους στην καθημερινή του λειτουργία.

Το vivo Y22S, διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές, το Summer Cyan και το Starlite Blue. Η τιμή του διαμορφώνεται στα ελληνικά καταστήματα στα €229.90.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Unboxholics (@unboxholics)

Tags: