Taylor Swift: Το Midnights άλμπουμ της κυριολεκτικά έριξε το Spotify

Καταφέρνοντας να σπάσει και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ
22 Οκτωβρίου 2022 18:41
Taylor Swift: Το Midnights άλμπουμ της κυριολεκτικά έριξε το Spotify

Πριν μερικές ώρες, η εξαιρετικά δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με ονομασία ‘Midnights’. Όπως φαίνεται, οι fans της πραγματικά ανυπομονούσαν, κατακλύζοντας τις streaming υπηρεσίες για να το ακούσουν, με αποτέλεσμα λίγο μετά το ντεμπούτο του να ξεκινούν και οι πρώτες αναφορές για προβλήματα στο Spotify.

Συγκεκριμένα, χιλιάδες αναφορές για τεχνικά θέματα στην πλατφόρμα καταγράφηκαν τις προηγούμενες ώρες, σύμφωνα με το Downdetector. Όπως επισήμαναν πολλοί χρήστες στα social media, οι servers του Spotify έπεσαν στιγμιαία και έτσι η mobile εφαρμογή έδειχνε ένα τυπικό μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές σχετικές δημοσιεύσεις:

Όπως φαίνεται όμως, τα τεχνικά θέματα δεν ήταν αρκετά για να εμποδίσουν τους fans της Taylor Swift από το να ακούσουν τα νέα της κομμάτια. Κάπως έτσι, μόλις η λειτουργία του Spotify αποκαταστάθηκε, χρειάστηκαν λίγες ώρες για να σπάσει η τραγουδίστρια το ρεκόρ όλων των εποχών της streaming πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου το Midnights έγινε το album με τα περισσότερα streams σε μια ημέρα σε ολόκληρη ιστορία του Spotify.

Με αφορμή το τεράστιο αυτό επίτευγμα, η Taylor Swift δήλωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

Πώς έγινα τόσο τυχερή, που σας έχω και κάνετε κάτι τόσο εντυπωσιακό;  Τι ακριβώς συνέβη μόλις τώρα;