Οι ειδοποιήσεις του Apple Watch έσωσαν ένα κορίτσι από τον καρκίνο

Ακόμη ένα περιστατικό που έρχεται στη δημοσιότητα
22 Οκτωβρίου 2022 14:37
Οι ειδοποιήσεις του Apple Watch έσωσαν ένα κορίτσι από τον καρκίνο

Έχουμε δει στο παρελθόν πολλά περιστατικά ανθρώπων, όπου το Apple Watch της Apple τους έσωσε πραγματικά τη ζωή. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά ένα 12χρονο κορίτσι, που ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο, χάρη στις ειδοποιήσεις καρδιακών παλμών του έξυπνου ρολογιού της Apple.

Όπως αναφέρει το Hour Detroit, η Imani Miles, ένα 12χρονο κορίτσι και η Jessica Kitchen, η μητέρα της, βλέπουν πλέον το Apple Watch ως κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ. Σύμφωνα με τη μητέρα, το Apple Watch της Imani άρχισε ξαφνικά να στέλνει ειδοποιήσεις για ασυνήθιστους υψηλούς καρδιακούς παλμούς.

Οι ειδοποιήσεις που λάμβανε η κόρη μου ήταν πραγματικά ασυνήθιστες γιατί δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν.

Μετά από συνεχείς ειδοποιήσεις, η Kitchen αποφάσισε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο. Εκεί, η Imani χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί παρατήρησαν έναν όγκο στην σκωληκοειδή απόφυση που εμφανίζεται σπάνια στα παιδιά και μετά από πολλές εξετάσεις είδαν ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του σώματος.

Το 12χρονο κορίτσι μπήκε ξανά στο χειρουργείο για την αφαίρεσή του και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Η Kitchen δήλωσε ότι πιθανώς θα περίμενε περισσότερο για να πάει την Imani στο νοσοκομείο αν δεν υπήρχαν οι ειδοποιήσεις του Apple Watch.

Αν δεν είχε αυτό το ρολόι, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Apple, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ρολόι της μπορεί να σώσει ζωές.