Mark Zuckerberg: Το WhatsApp είναι πολύ πιο ιδιωτικό και ασφαλές από το iMessage της Apple

Ο CEO της Meta μιλάει για το WhatsApp
18 Οκτωβρίου 2022 09:18
Mark Zuckerberg: Το WhatsApp είναι πολύ πιο ιδιωτικό και ασφαλές από το iMessage της Apple

Ο Mark Zuckerberg μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, τόνισε ότι το WhatsApp είναι πολύ πιο ασφαλές και πιο ιδιωτικό από το iMessage της Apple. Συγκεκριμένα, λέει ότι διαθέτει end-to-end encryption που λειτουργεί σε iPhone και Android, σε ομαδικές συνομιλίες, σε backups και στα μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από λίγο.

Δείτε τη δημοσίευση του Mark Zuckerberg:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Όλα αυτά λέει ότι είναι χαρακτηριστικά που δε διαθέτει το iMessage και γι’ αυτό το λόγο θεωρεί ότι το WhatsApp είναι καλύτερο. Τους τελευταίους μήνες τρέχει μία καμπάνια στην Αμερική για το WhatsApp, η οποία ενημερώνει τους ανθρώπους στις ΗΠΑ για τη σημασία του end-to-end encryption, έτσι ώστε να αυξηθούν οι χρήστες σε αυτή την εφαρμογή.

Δείτε την καμπάνια παρακάτω:

Ο Will Cathcart, επικεφαλής του WhatsApp δήλωσε:

Επεκτείνουμε την καμπάνια που ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο για να πούμε στους ανθρώπους στις ΗΠΑ τη σημασία του end-to-end encryption. 5,5 δισεκατομμύρια SMS εξακολουθούν να αποστέλλονται καθημερινά στις ΗΠΑ, αλλά τα SMS δεν είναι ασφαλή.

Εσείς ποια υπηρεσία χρησιμοποιείτε για να συνομιλείτε; Το WhatsApp, το Viber, το iMessage ή κάποια άλλη; Πείτε μας στα σχόλια!