Αυτό είναι το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Ποιο έχει και την καλύτερη selfie;
14 Οκτωβρίου 2022 14:26
Αυτό είναι το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Το DxOMark ανανέωσε τη λίστα με την παγκόσμια κατάταξη των smartphones με την καλύτερη κεντρική κάμερα στην αγορά και την πρώτη θέση έχει πλέον το Google Pixel 7 Pro.

Η νέα συσκευή της Google ανέβηκε στην πρώτη θέση με βαθμολογία 147, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν τα Honor Magic 4 Ultimate, iPhone 14 Pro, Huawei P50 Pro και iPhone 13 Pro, με 147, 146, 143 και 141 στη βαθμολογία, αντίστοιχα.

Το Pixel 7 Pro έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις στην κεντρική κάμερα σε σχέση με το Pixel 6 Pro που είδαμε πέρυσι, στις οποίες βελτιώσεις συνέβαλε αρκετά και το νέο λογισμικό. Με το “software tuning” που έκανε η Google το νέο τηλέφωνο έρχεται με καλύτερο zoom, καθώς και με πιο ποιοτικό βίντεο.

Επίσης, βρίσκεται στην κορυφή και για την αντίθεση, το ισχυρό contrast, στο πώς δείχνει το δέρμα στις εικόνες, αλλά και για την ακρίβεια του exposure.

Στα “sub-scores” το Google Pixel 7 Pro έχει τις εξής βαθμολογίες:

Μπορεί να έχει την πρωτιά στην κεντρική κάμερα, αλλά σύμφωνα πάντα με το DxOMark, δε βρίσκεται στην πρώτη θέση για τη selfie, μιας και εδώ το iPhone 14 Pro είναι στην κορυφή.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

Google Pixel 7 Pro: Αυτές είναι οι νέες, κορυφαίες λειτουργίες της κάμερας

Το Pixel 7 Pro, έρχεται με 6,7 ίντσες με QHD+ ανάλυση και variable refresh rate από 10 έως και 120Hz, με τον ολοκαίνουργιο Tensor G2, με κεντρικό φακό στα 50MP και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά.