Samsung Galaxy S22: Μάθαμε πότε θα έρθει το OneUI 5

Το οποίο θα βασίζεται πάνω στο Android 13
13 Οκτωβρίου 2022 21:23
Samsung Galaxy S22: Μάθαμε πότε θα έρθει το OneUI 5

Η Samsung, μέσα από το SDC22 Keynote αποκάλυψε ότι το πολυπόθητο OneUI 5 για τα Galaxy S22 πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα για όλους μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

Το λογισμικό, το οποίο θα βασίζεται ουσιαστικά το Android 13, θα φέρει μαζί του πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για όλη την S22 σειρά της εταιρίας. Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να απολαύσετε το αρκετά βελτιωμένο Material You, την ανανεωμένη οθόνη κλειδώματος με φρέσκα widgets, υποστήριξη για πολλούς χρήστες -για πρώτη φορά- και πολλά ακόμα.

Επίσης, με το νέο αυτό update θα κυκλοφορήσουν και τα νέα έξυπνα gestures που θα σας βοηθούν στο multitasking, η αναγνώριση κειμένου στη Συλλογή, το Privacy Hub και πολλά άλλα.

Η 5η έκδοση του OneUI έρχεται πιο γρήγορα φέτος σε σχέση με την 4η έκδοση που είδαμε πέρυσι, μιας και το 2021, τα Galaxy S21, είχαν λάβει την αναβάθμιση τον Νοέμβριο και όχι τον Οκτώβριο, όπως θα συμβεί με τα Galaxy S22.

Επιπροσθέτως, η εταιρία κυκλοφόρησε μόλις την beta 4 έκδοση του OneUI 5 στα S22 και αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία φάση, προτού διατεθεί επίσημα για όλους τους χρήστες.

Samsung Galaxy S23: Όλες οι φήμες που ακούγονται μέχρι στιγμής!  

Τί γίνεται με τα παλιότερα μοντέλα;

Η Samsung ανακοίνωσε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα δώσει στη δημοσιότητα όλο το roadmap με τις συσκευές που θα λάβουν το OneUI 5.

Ακριβή ημερομηνία διάθεσης για το OneUI 5.0 δεν έχουμε προς το παρόν, αλλά μόλις γίνει διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.