Lava Yuva Pro: Ένα οικονομικό κινητό με Android 12 και headphone jack

Απευθύνεται σε εκείνους που δε θέλουν να δώσουν μία περιουσία
11 Οκτωβρίου 2022 16:34
Lava Yuva Pro: Ένα οικονομικό κινητό με Android 12 και headphone jack

Ψάχνετε κινητό τηλέφωνο, το οποίο να έχει αξιοπρεπέστατα χαρακτηριστικά, αλλά να μη χρειάζεστε μία περιουσία για να το αποκτήσετε; Τότε η συσκευή που θα δείτε παρακάτω, μάλλον απευθύνεται σε εσάς.

Συγκεκριμένα, η εταιρία “Lavaανακοίνωσε το Yuva Pro που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και κοστίζει μόλις 98 ευρώ. Πρόκειται για μία οικονομική πρόταση από την εταιρία που έρχεται με δύο sim slots, micro SD υποδοχή, 32GB στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και 3GB RAM.

Το τηλέφωνο τρέχει με έναν MediaTek Helio, χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές μοντέλο, με Android 12 και έχει μία μεγάλη HD+ IPS οθόνη που αγγίζει τις 6,5 ίντσες. Επίσης, στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και μία selfie κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο που είναι στα 8MP, ενώ στο πίσω μέρος, ο κεντρικός φακός, φτάνει τα 13MP.

Αν και η Lava δεν έχει ανακοινώσει πολλές πληροφορίες για την κεντρική κάμερα, υποθέτουμε ότι θα τραβάει 1080P βίντεο. Επιπροσθέτως, στο πλαϊνό μέρος του τηλεφώνου θα βρείτε και το fingerprint reader, εκτός από τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης.

Τώρα, το Lava Yuva Pro τροφοδοτείται από μία μεγάλη μπαταρία των 5,000mAh, που υπόσχεται 5 ώρες συνεχόμενου βίντεο στο YouTube. Παρ’ όλα αυτά, η φόρτιση ίσως απογοητεύσει μερικούς μιας και υποστηρίζει 10W και θα χρειαστεί περίπου 3 ώρες για να φτάσει από το 0 στο 100%.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου είναι η υποδοχή headphone jack ακουστικών 3.5 mm, που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς. Μπορείτε να βρείτε το Lava Yuva pro πατώντας εδώ.

Tags: