Honda Prologue: Δείτε εικόνες από το πρώτο ηλεκτρικό SUV της!

Το οποίο παρουσιάστηκε και επίσημα
07 Οκτωβρίου 2022 23:47
Honda Prologue: Δείτε εικόνες από το πρώτο ηλεκτρικό SUV της!

Καθώς η βιομηχανία της αυτοκίνησης συνεχίζει σταδιακά τη μετάβασή της προς τα ηλεκτρικά οχήματα, η Honda, η πασίγνωστη και λατρεμένη κατασκευάστρια από την Ιαπωνία, παρουσίασε τώρα το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό SUV. Ο λόγος γίνεται για το τετρακίνητο Prologue, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αμερικανική αγορά το 2024.

Το όχημα είναι σχεδιασμένο από μια νεότερη εσωτερική ομάδα της Honda, με καθαρή και απλή αισθητική που εστιάζει στην πανοραμική οροφή και τους μεγάλους τροχούς των 21 ιντσών που τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα. Αναμενόμενα, και το εσωτερικό του Prologue είναι αντίστοιχα λιτό, αλλά συγχρόνως και εντυπωσιακό, με μια οθόνη 11 ιντσών για τον οδηγό και ένα ακόμη 11.3 ιντσών panel στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα ψυχαγωγίας.

Μιλώντας σχετικά με τον σχεδιασμό του ηλεκτρικού οχήματος, ο επικεφαλής χρώματος, υλικών και φινιρίσματος, Masaki Sumimoto, τόνισε:

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια καθαρή αρμονία βασισμένη στην εικόνα ενός στιβαρού SUV, συντονίζοντας τα χρώματα και τα υλικά για να εκφράσουμε το ‘neo-rugged’ στυλ σχεδιασμού που είναι οικείο στους πελάτες μας και μοναδικό για τη Honda.

 Για την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί οι υπόλοιπες τεχνικές προδιαγραφές του οχήματος, όπως για παράδειγμα η ιπποδύναμη, ωστόσο παρακάτω υπάρχει αρκετό φωτογραφικό για να απολαύσετε. Φυσικά, ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση της Honda, πατώντας εδώ.