YouTube: Ετοιμάζεται να κλειδώσει την 4Κ ανάλυση στην Premium συνδρομή;

Το YouTube δοκιμάζει τα νερά...
03 Οκτωβρίου 2022 23:44
YouTube: Ετοιμάζεται να κλειδώσει την 4Κ ανάλυση στην Premium συνδρομή;

Ίσως να χρειάζεται στο άμεσο μέλλον να πληρώνετε συνδρομή για να βλέπετε βίντεο σε 4K ανάλυσης στο YouTube. Όπως μετέδωσε πρώτο το MacRumors, ύστερα από δεκάδες αναφορές χρηστών σε Reddit και Twitter, το YouTube ζητάει σε κάποιους να αναβαθμίσουν σε Premium συνδρομή εάν θέλουν να παρακολουθήσουν βίντεο σε 4Κ ανάλυση

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αυτή η δοκιμή που πραγματοποιεί το YouTube σε ποιες χώρες ή συσκευές απευθύνεται, ενώ ούτε είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για μια απλή δοκιμή ή ένα σταδιακό κλείδωμα της ανάλυσης στη Premium συνδρομή. 

Αυτό το ρεπορτάζ έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες δοκιμές του YouTube με περισσότερες διαφημίσεις για τους απλούς χρήστες του, οι οποίες έφταναν τις 12 διαφημίσεις πριν από κάθε βίντεο, την ώρα που αυτή τη στιγμή είναι μια με δύο διαφημίσεις. Η Premium συνδρομή στο YouTube κοστίζει €11.99/μήνα. 

Θεωρητικά θα μπορούσε το YouTube να αυξήσει τις συνδρομές των Premium συνδρομητών του, εξαναγκάζοντας τους χρήστες του που αναζητούν να βλέπουν βίντεο σε 4Κ ποιότητα. 

Tags: