Το νέο smartwatch της OnePlus έχει μεγάλη μπαταρία και κοστίζει $60

Σε περίπτωση που ψάχνετε κάτι απλό και φθηνό
03 Οκτωβρίου 2022 14:31
Το νέο smartwatch της OnePlus έχει μεγάλη μπαταρία και κοστίζει $60

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που θα εμπλουτίσει την smartwatch κατηγορία της. Ύστερα από το πρώτο της έξυπνο ρολόι που είδαμε τον Μάρτιο του 2021, η εταιρία έρχεται τώρα να αποκαλύψει επίσημα το OnePlus Nord Watch, το οποίο έχει μεγάλη οθόνη και μπορεί να μείνει «ζωντανό» για τριάντα ημέρες.

Το ρολόι έρχεται με μία AMOLED οθόνη των 1,7 ιντσών, με ανάλυση 368x448 και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, δεν έχει ενσωματωμένο -δικό του- GPS, αλλά φέρνει την τοποθεσία σας απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο χάρη στο Bluetooth 5.2.

Η OnePlus λέει ότι οι γυναίκες θα μπορούν να παρακολουθούν τον κύκλο τους, ενώ παράλληλα διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, οθόνη SpO2 και υποστηρίζει παρακολούθηση ύπνου. Χάρη στο επιταχυνσιόμετρό του είναι σε θέση να ανιχνεύει αυτόματα δραστηριότητες άσκησης και υποστηρίζει 105 τύπους ασκήσεων. Διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP68 για πλήρη προστασία από τη σκόνη και το νερό.

Η μπαταρία του ανέρχεται στα 230mAh και μπορεί να σας κρατήσει χωρίς να το φορτίσετε για ένα μήνα περίπου χάρη στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης που έχει, ενώ αν είστε πολύ απαιτητικός χρήστης, τότε κρατάει περίπου 10 ημέρες πριν χρειαστεί να το φορτίσετε.

Το OnePlus Nord Watch είναι τώρα διαθέσιμο και κοστίζει $60 τιμή γνωριμίας, ενώ η κανονική του τιμή είναι στα $85. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πότε θα μπει σε ισχύ η πραγματική τιμή του. Προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα χρώμα, το Midnight Black, αλλά καθ’ οδόν είναι και μία Deep Blue έκδοση.