Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των AirPods Pro 2 εμφανίστηκε στα παλιότερα AirPods Pro

Το Adaptive Transparency
03 Οκτωβρίου 2022 12:56
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των AirPods Pro 2 εμφανίστηκε στα παλιότερα AirPods Pro

Τα AirPods Pro 2ης γενιάς κυκλοφόρησαν και η Apple έχει αναβαθμίσει τα νέα ακουστικά της με το “Adaptive Transparency”, το οποίο βελτιώνει το Transparency Mode και ελαχιστοποιεί συγκεκριμένους ήχους. Πρόκειται για ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που υπάρχει και στα AirPods Max (μέσω του beta 16.1) και μέσα από τα μικρόφωνα των ακουστικών επιτρέπει στο χρήστη να ακούει καλύτερα τι συμβαίνει γύρω του, χωρίς να χρειαστεί να τα βγάλει.

Ωστόσο, με την beta 3 του iOS 16.1, πολλοί χρήστες παρατήρησαν ότι τα AirPods Pro 1ης γενιάς έλαβαν και αυτά το “Adaptive Transparency” και μπορούν να το επιλέξουν μέσα από τις ρυθμίσεις. Η Apple λέει ότι το Adaptive Transparency στα AirPods Pro 2 χρησιμοποιεί το νέο τσιπ H2 (το οποίο δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα άλλο AirPods) για να «ελαχιστοποιήσει την ένταση των δυνατών θορύβων, όπως οι σειρήνες.

Έτσι, για κάποιο λόγο -που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός- αυτό το χαρακτηριστικό ήρθε (τουλάχιστον στην beta) και στα πρώτα AirPods Pro. Πολλοί χρήστες είδαν το Adaptive Transparency στα εν λόγω ακουστικά και το μοιράστηκαν αυτό το νέο στο Reddit, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές εάν πρόκειται για κάποιο bug της beta 3 ή αν πραγματικά λειτουργεί σε αυτά τα ακουστικά.

 

 

Tags: