Δείτε πόσο σταθερά πλάνα μπορεί να τραβήξει ένα iPhone 14 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ένα διαφημιστικό βίντεο της Apple
01 Οκτωβρίου 2022 14:56
Δείτε πόσο σταθερά πλάνα μπορεί να τραβήξει ένα iPhone 14 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple συνεχίζει να προμοτάρει τα iPhone 14 Pro και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα μικρό βίντεο, το οποίο επικεντρώνεται στην κάμερά τους. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, που ονομάζεται “Chace” και με πολύ απλά λόγια, σας δείχνει τις δυνατότητες του cinematic και του action mode των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Οι σκηνοθέτες του βίντεο χρησιμοποιούν το iPhone 14 Pro για να γυρίσουν μία σειρά από διάφορες σεκάνς δράσης, όπως αυτό με το κοτόπουλο στην αρχή, μία σκηνή μάχης μέσα σε ένα εστιατόριο, ένα χορευτικό, ένα stop motion animation, ένα chase με αυτοκίνητο και άλλα.

Η διαφήμιση αυτή τελειώνει με τη λεζάντα «η πιο επαγγελματική φωτογραφική μηχανή που έχουμε βγάλει ποτέ». Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα Pro μοντέλα των iPhone 14, με τον κεντρικό φακό να ανέρχεται στα 48MP, κάτι που επιτρέπει πλάνα πλήρους ανάλυσης ProRAW.

Το νέο action mode μπορεί να τραβήξει πλάνα με 2,8K ανάλυση και είναι τόσο σταθερό όσο περίπου και ένα gimbal, ενώ το cinematic mode τραβάει πλέον σε 4K ανάλυση και 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό review μας.

Παρακολουθήστε το εν λόγω διαφημιστικό μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: