Elon Musk: Το Cybertruck της Tesla μπορεί να γίνει βάρκα

Και να διασχίσει λίμνες και ποτάμια!
30 Σεπτεμβρίου 2022 15:10
Elon Musk: Το Cybertruck της Tesla μπορεί να γίνει βάρκα

Το Cybertruck, το περίφημο υπερσύγχρονο αγροτικό της Tesla που πρωτοαποκαλύφθηκε το 2019 απέκτησε νωρίτερα φέτος ημερομηνία κυκλοφορίας και πλέον αναμένεται εντός του 2023.

Τώρα, προετοιμάζοντας το έδαφος, ο επικεφαλής της Tesla ήρθε να επισημάνει μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με το ιδιαίτερο «τετραγωνισμένο» ηλεκτρικό όχημα, το οποίο είχε καταφέρει να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, μέσα από τον πάντα δραστήριο λογαριασμό του στο Twitter, ο Elon Musk τόνισε ότι το Cybertruck θα μπορεί πέρα από τους δρόμους, να ταξιδέψει και στο νερό!

Ναι, το όχημα της Tesla θα είναι ικανό να λειτουργήσει και ως βάρκα, έχοντας τη δυνατότητα να διασχίζει ποτάμια, λίμνες, μέχρι και ήπιες θάλασσες! Αναλυτικότερα, ο Musk ανέφερε:

Το Cybertruck θα είναι αρκετά αδιάβροχο έτσι ώστε να μπορεί για λίγο να λειτουργήσει και ως βάρκα. Θα μπορεί να διασχίζει ποτάμια, λίμνες, ακόμη και θάλασσες που δεν έχουν κύμα.

Χρειάζεται να μπορεί να πηγαίνει από την Starbase μέχρι το South Padre Island, κάτι που απαιτεί να διασχίζει το κανάλι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το παραπάνω tweet φαίνεται να έχει ως αφορμή μια άλλη δημοσίευση που είχε σχολιάσει κοροϊδευτικά ο Musk λίγο νωρίτερα, στην οποία μια χρήστης του Twitter έμοιαζε να πιστεύει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δε μπορούν να πατήσουν σε λάσπες ή λακκούβες με νερά.

Και το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω: