Ο CEO της Intel έκανε κάμψεις στο live stream πριν την ανακοίνωση των επεξεργαστών της

Ενώ δεν έλειψαν και τα… burpees
28 Σεπτεμβρίου 2022 13:57
Ο CEO της Intel έκανε κάμψεις στο live stream πριν την ανακοίνωση των επεξεργαστών της

Ένα σκηνικό που έμοιαζε να είναι βγαλμένο από live stream των Unboxholics έλαβε χώρα λίγο πριν το ‘Intel Innovation’ σόου που φιλοξένησε την ανακοίνωση των 13ης γενιάς Core επεξεργαστών της εταιρίας, καθώς και την αποκάλυψη της τιμής και της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας της Arc A770 κάρτα γραφικών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια του pre-show πριν τη μεγάλη συνέντευξη Τύπου, ο CEO της Intel, Pat Gelsinger, έπεσε για κάμψεις! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο επικεφαλής της εταιρίας έκανε δέκα push-ups κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, για να «ζεσταθεί» πριν ανέβει στη σκηνή για την αποκάλυψη των νέων γενιάς επεξεργαστών και καρτών γραφικών που είχε στα σκαριά η Intel.

Δυστυχώς το εν λόγω απόσπασμα του live stream δεν υπάρχει στο επίσημο κανάλι της Intel στο YouTube, ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική γυμναστική που έκανε ο Gelsinger. Συγκεκριμένα, ο CEO ανέβασε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο που τον δείχνει να κάνει burpees για να ετοιμαστεί για τις παρουσιάσεις της εταιρίας. Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω.

Αφήνοντας στην άκρη τις κάμψεις και τα burpees του CEO της Intel, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά μας δημοσιεύματα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα νέα προϊόντα που ανακοίνωσε:

Η 13η γενιά της Intel καταφθάνει τον Οκτώβριο με έως 24 πυρήνες και έως 5.8GHz

Intel Arc A770: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο ανταγωνιστή της RTX 3060