Samsung: Πιθανό σοβαρό πρόβλημα με τις μπαταρίες των τηλεφώνων εντοπίστηκε από YouTubers

Η εταιρία το ερευνά
28 Σεπτεμβρίου 2022 10:18
Samsung: Πιθανό σοβαρό πρόβλημα με τις μπαταρίες των τηλεφώνων εντοπίστηκε από YouTubers

Ένα πρόσφατο video του tech YouTuber Mrwhosetheboss σήμανε συναγερμό στην Samsung, αφού όπως διαπίστωσε ο κατά κόσμον Arun Rupesh Maini, πολλά από τα Samsung τηλέφωνα που είχε στο ράφι, είχαν διογκωμένες μπαταρίες. Η διόγκωση της μπαταρίας είναι σαφής ένδειξη δυσλειτουργίας και μπορεί να γίνει επικίνδυνη αφού διατρέχει τον κίνδυνο έκρηξης. Ο Maini, σημειώνει στο video πως όλα τα τηλέφωνά του βρίσκονται στον ίδιο χώρο, με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και τοποθέτησης, ωστόσο μόνο τα Samsung παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα, γεγονός που υποδεικνύει πως κάτι τρέχει με τις μπαταρίες της εταιρίας. Να σημειώσουμε πως το πρόβλημα παρατηρήθηκε τόσο σε παλιές όσο και σε νέες συσκευές της εταιρίας.

Μετά από ένα tweet του, η Samsung επικοινώνησε μαζί του ζητώντας τις εν λόγω συσκευές για να τις ερευνήσει στα εργαστήριά της, ωστόσο έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία επικοινωνία μαζί του και ο ίδιος δεν έχει ακόμα καμία ενημέρωση.

Ο Maini επικοινώνησε και με άλλους γνωστούς YouTubers, ανάμεσά τους και ο MKBHD και όλοι επιβεβαίωσαν το πρόβλημα.

Όπως καταλαβαίνετε, με 300 εκατομμύρια συσκευές που πουλάει η Samsung ετησίως, αν το πρόβλημα είναι γενικότερο είναι πολύ σοβαρό. Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν έχετε κάποιο Samsung τηλέφωνο σε κάποιο συρτάρι, καλό θα ήταν να ελέγξετε αν έχει διογκωθεί η μπαταρία.