Δείτε πώς θα είναι το Google Pixel 7 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν το μεγάλο event
28 Σεπτεμβρίου 2022 08:27
Δείτε πώς θα είναι το Google Pixel 7 Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Google ετοιμάζεται για το μεγάλο event της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου και τώρα, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανέβασε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube και παρουσιάζει το design του επερχόμενου Google Pixel 7 Pro. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε το νέο τηλέφωνο της εταιρίας, από αρκετές οπτικές γωνίες και στις τρεις αποχρώσεις του, οι οποίες άλλωστε είχαν αποκαλυφθεί παλιότερα. Το Pixel 7 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς “Obsidian”, “Snow” και “Hazel”.

Με όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, το Google Pixel 7 Pro αναμένεται να έρθει εξοπλισμένο με τον Tensor G2 SoC, με 12GB RAM, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 128GB ή 256GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Στο πίσω μέρος θα έχουμε τρεις κάμερες, με τον κεντρικό φακό να ανέρχεται στα 50MP, έναν υπερευρυγώνιο στα 12MP και έναν telephoto στα 48MP -με νέο αισθητήρα, τον Samsung GM1 σε αντίθεση με τον Sony ΙΜΧ586 που είδαμε στο Pixel 6 Pro. H selfie εξακολουθεί να έχει 11MP ανάλυση και μάλλον θα έχει και αυτόματη εστίαση.

Η οθόνη φημολογείται ότι θα παραμείνει η ίδια με πέρυσι LTPO OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία ακούγεται ότι θα παραμείνει στα 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 30W και τυπική ασύρματη φόρτιση Qi.

Tags: