Ο Elon Musk στο εδώλιο! Θα τον εξετάσουν οι δικηγόροι του Twitter

Διαβόητος για την αντιδραστική του φύση
27 Σεπτεμβρίου 2022 13:02
Ο Elon Musk στο εδώλιο! Θα τον εξετάσουν οι δικηγόροι του Twitter

Η δικαστική μάχη μεταξύ Elon Musk και Twitter παίρνει μία πολύ πιο...ζουμερή τροχιά, αφού ο μεγιστάνας αναμένεται να ανέβει στο εδώλιο για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων της social media πλατφόρμας, σχετικά με την απόφασή του να μην τιμήσει τη συμφωνία εξαγοράς ύψους $44 δισεκατομμυρίων.

Παλαιότερες δικαστικές μάχες έχουν δείξει πως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είναι αρκετά μαχητικός απέναντι σε δικηγόρους, ενώ εκτοξεύει και προσωπικές προσβολές.

Δυστυχώς για εμάς, η δίκη είναι κλειστή στο κοινό. Η κατάθεση του Musk ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τη Δευτέρα και να διαρκέσει έως και την Τετάρτη αν χρειαστεί. Πηγές μέσα από τη δικαστική αίθουσα όμως αναφέρουν πως ο Musk δεν εξετάστηκε τη Δευτέρα, χωρίς να είναι γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί, ούτε ο λόγος της καθυστέρησης.

Οι δικηγόροι του Musk θέλουν να τον έχουν συγκεντρωμένο για να απαντήσει στις ερωτήσεις, ωστόσο η μαχητική φύση του Musk ίσως να τους δημιουργήσει πονοκέφαλο. Σε μία κατάθεσή του το 2019 για την εξαγορά της SolarCity, ο Musk αρνήθηκε να απαντήσει πέντε φορές σε μία ερώτηση εξαιτίας του τρόπου που αρθρώθηκε, αναγκάζοντας το δικηγόρο Randall Baron να ζητήσει τη βοήθεια του δικαστή.

Μπορούμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο μέχρι να αναδιατυπώσετε την ερώτηση.

Σκοπός της νομικής ομάδας του Twitter είναι να δείξει πως ο μεγιστάνας εγκατέλειψε τη συμφωνία λόγω της πτώσης των οικονομικών αγορών και όχι επειδή η εταιρία τον παραπλάνησε σχετικά με τον αριθμό των πραγματικών χρηστών, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.