Ο Elon Musk πέρασε και τη Rihanna στο Twitter - Αυτή είναι πλέον η κατάταξη

Παραμένει απόλυτα viral 
26 Σεπτεμβρίου 2022 13:19
Ο Elon Musk πέρασε και τη Rihanna στο Twitter - Αυτή είναι πλέον η κατάταξη

Ο Elon Musk συνεχίζει να έχει πάνω του στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των χρηστών των social media και ειδικότερα του Twitter. Συγκεκριμένα, πρόσφατα o δραστήριος λογαριασμός του ξεπέρασε το μεγάλο ορόσημο των 100 εκατομμύρια ακόλουθων, ενώ λίγο αργότερα κατάφερε να μπει και στο Top 5 της πλατφόρμας, προσπερνώντας σε followers τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo. 

Τώρα, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, παρόλο που έχει μειώσει αισθητά τον αριθμό των tweets του, κατάφερε να αναρριχηθεί ξανά στα charts. Συγκεκριμένα, o Musk προσπέρασε και τη Rihanna, η οποία έχει 106.5 εκατομμύρια followers. 

Με πάνω από 107 εκατομμύρια χρήστες να τον ακολουθούν, λοιπόν, ο Musk είναι ο CEO με τους περισσότερους followers στο Twitter και ο τέταρτος δημοφιλέστερος χρήστης της πλατφόρμας συνολικά. Πλέον μπροστά του έχει την Katy Perry με 108.9 εκατομμύρια ακόλουθους, για να μπει στο Top 3 του Twitter. Αν ο αριθμός των followers του συνεχίσει να αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό, μάλλον αυτό δε θα αργήσει να συμβεί. 

Συγκριτικά, οι δημοφιλέστεροι λογαριασμοί του Twitter είναι πλέον οι εξής: 

  1. Barack Obama - 133.3 εκατομμύρια 
  2. Justin Bieber - 113.9 εκατομμύρια 
  3. Katy Perry - 108.9 εκατομμύρια 
  4. Elon Musk - 107 εκατομμύρια 
  5. Rihanna - 106.5 εκατομμύρια 
  6. Cristiano Ronaldo - 103.6 εκατομμύρια 

Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Elon Musk είναι ο επικεφαλής της Tesla, μια εταιρία που έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης. Παράλληλα, ο Musk έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του PayPal, διαμορφώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, ενώ έχει ιδρύσει και την SpaceX που έχει πετύχει πολλά στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας. 

Συγχρόνως, είναι και ο ιδρυτής της The Boring Company που ασχολείται με την κατασκευή τούνελ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και συνιδρυτής της Neuralink που αναπτύσσει διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής.