Πόσο ανθεκτικό είναι το Apple Watch Ultra; - Πρώτα έσπασε το τραπέζι και μετά αυτό!

Κατάφερε να αντέξει πολλαπλά χτυπήματα 
26 Σεπτεμβρίου 2022 12:36
Πόσο ανθεκτικό είναι το Apple Watch Ultra; - Πρώτα έσπασε το τραπέζι και μετά αυτό!

Στο πλαίσιο του πρόσφατου Far Out event της, μαζί με τα νέα iPhone 14, η Apple αποκάλυψε και το ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra. Πρόκειται για το πιο ανθεκτικό smartwatch τις εταιρίας που ενδείκνυται για αθλητές, extreme δραστηριότητες και αθλήματα, με πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, η εταιρία έδωσε αρκετή έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, επισημαίνοντας πως αξιοποιεί πλαίσιο από τιτάνιο, ενώ στο μπροστά μέρος υπάρχει γυαλί από ζαφείρι. Τώρα, το γνωστό YouTube κανάλι TechRax αποφάσισε να τεστάρει τους ισχυρισμούς της Apple, κάνοντας μια σειρά από δοκιμές αντοχής. 

Για αρχή, το μέσο έριξε το ρολόι από διάφορα ύψη. Αναμενόμενα, αυτό δεν αποτέλεσε σοβαρό πρόβλημα για το Apple Watch Ultra, το οποίο πέρασε αλώβητο το εν λόγω τεστ. Η επομένη δοκιμασία ήταν ένα δοχείο με βίδες. Έπειτα από αρκετό ταρακούνημα και επαφές με τις αιχμηρές άκρες των βιδών, το ρολόι τα πήγε περίφημα, με το μέσο να επισημαίνει ωστόσο πως το πορτοκαλί λουράκι λερώνεται αρκετά εύκολα. 

Εν τέλει, το Apple Watch Ultra βρήκε το δάσκαλό του, υπό τη μορφή ενός...σφυριού. Βέβαια, το ρολόι έδωσε μια αξιοσημείωτη μάχη, αφού πρώτα έσπασε το τραπέζι (!) και μετά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη. Για να καταφέρει δε να σπάσει το μπροστινό γυαλί χρειάστηκαν πολλά περισσότερα δυνατά χτυπήματα. 

Ο τελικός απολογισμός δείχνει, λοιπόν, πως πράγματι το Apple Watch Ultra είναι σκληροτράχηλο, αλλά όχι και άφθαρτο. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το προαναφερθέν βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.