iPhone 15: Τέλος από του χρόνου το ‘Pro Max’ - Έρχονται μεγάλες αλλαγές 

Φουντώνει για τα καλά η φημολογία
26 Σεπτεμβρίου 2022 09:11
iPhone 15: Τέλος από του χρόνου το ‘Pro Max’ - Έρχονται μεγάλες αλλαγές 

Τα iPhone 14 βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στα ράφια των καταστημάτων, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα πολλών καταναλωτών, αλλά, συγχρόνως, οι φήμες για την επερχόμενη σειρά της Apple δε λένε να σταματήσουν. 

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο έμπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Mark Gurman, ο οποίος διέρρευσε αμέτρητες σωστές πληροφορίες για τα τωρινά μοντέλα μέσα στους προηγούμενους μήνες, έρχεται ξανά τώρα να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας μερικά νέα στοιχεία για τα μελλοντικά σχέδια της Apple. Αναλυτικότερα, ο Gurman επισημαίνει ότι τα iPhone 15 θα έρθουν με “μεγαλύτερες αλλαγές”. 

Η Apple αναμένεται να καταργήσει την Pro Max ονομασία, η οποία ήρθε στο προσκήνιο το 2019 με το iPhone 11. Τη θέση του θα πάρει το Ultra branding για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς των iPhone 15, με την εταιρία να υιοθετεί πρακτικά την ίδια ονομασία που είδαμε και στο ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra. Φυσικά, το νέο smartwatch δεν είναι το μόνο ‘Ultra’ προϊόν του αμερικανικού κολοσσού, αφού αντίστοιχα έχει ονομαστεί και ο M1 Ultra επεξεργαστής. 

Συνεχίζοντας, ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι το iPhone 15 θα αφήσει στο παρελθόν και την Lighting θύρα, δίνοντας τη θέση της στο USB-C. Η Apple έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές για την εν λόγω μετάβαση, την οποία αναγκάζεται να κάνει εξαιτίας της νέας νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, όλα τα νέα smartphones από το 2024 και έπειτα θα είναι υποχρεωτικό να έχουν USB-C θύρα για να μπορούν  να πουληθούν στις χώρες της Ευρώπης. 

Για την ιστορία, αυτές δεν είναι οι μόνες φήμες που έχουν ακουστεί για τα iPhone 15, αφού ήδη ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες για τον κεντρικό επεξεργαστή των μοντέλων επομένης γενιάς του 2023. Συγχρόνως, έχει ακουστεί ότι όλα τα iPhone 15 θα αφήσουν στο παρελθόν το γνωστό “notch” και θα υιοθετήσουν την εγκοπή εντός της οθόνης, ενώ υπήρξαν και άλλες φήμες για τις οθόνες τους. 

Tags: