Windows: Τύπος που βαρέθηκε να περιμένει έφτιαξε παιχνίδι μέσα στη μεταφορά αρχείων!

Και μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν
23 Σεπτεμβρίου 2022 22:15
Windows: Τύπος που βαρέθηκε να περιμένει έφτιαξε παιχνίδι μέσα στη μεταφορά αρχείων!

Λένε πως η βαρεμάρα μπορεί καμιά φορά να λειτουργήσει ως η σπίθα για τρομερά πρωτότυπες ιδέες. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και με την περίπτωση του προγραμματιστή με διαδικτυακό παρατσούκλι ‘Sanakan8472’, ο οποίος βαρέθηκε να περιμένει και μετέτρεψε σε κανονικό, πλήρως λειτουργικό παιχνίδι, το παράθυρο που δείχνει την πρόοδο μιας μεταφοράς αρχείων στα Windows.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο προγραμματιστής ενσωμάτωσε μια έκδοση του κλασικού arcade τίτλου Lunar Lander, την οποία ο χρήστης μπορεί να παίξει με τα βελάκια, καθώς περιμένει να αντιγραφεί το αρχείο του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όχι απλώς το παιχνίδι είναι playable, αλλά υπάρχουν και πολλά διαφορετικά επίπεδα, καθώς και βαθμοί δυσκολίας!

Αν αναρωτιέστε ποια είναι τα επίπεδα δυσκολίας, ο προγραμματιστής τα περιγράφει ως εξής:

Easy: Αντιγραφή ενός μεγάλου αρχείου από έναν SSD σε έναν άλλο.
Medium: Αντιγραφή αρχείων σε παλιό USB 2.0 στικάκι
Hard: Αντιγραφή αρχείων μέσω VPN που συνδέεται στην άλλη άκρη του κόσμου.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε μπορείτε να δείτε εν δράσει το πανέξυπνο παιχνίδι του Sanakan8472 μέσα από το GIF που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και τις διάφορες πίστες που ετοίμασε. Τέλος, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε και στον δικό σας υπολογιστή, μπορείτε να βρείτε το project και αναλυτικές οδηγίες στο GitHub, πατώντας εδώ.

Τα διάφορα επίπεδα του παιχνιδιού:

Καταπράσινο δάσος:

Καυτή έρημος:

Παγωμένος πλανήτης:

Πυρηνική ερημιά:

Tags: