Το Google Pixel Watch αποκαλύπτεται ξανά πριν το μεγάλο event! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Google δίνει ραντεβού στις 6 Οκτωβρίου
23 Σεπτεμβρίου 2022 14:32
Το Google Pixel Watch αποκαλύπτεται ξανά πριν το μεγάλο event! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Google ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που επικεντρώνεται στο Google Pixel Watch. Μπορεί να απέχουμε λίγες ημέρες από το μεγάλο event της εταιρίας, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να μας δώσει μία νέα ματιά από το smartwatch της, το οποίο όπως λέει θα έχει ένα ιδιαίτερο design.

Και αυτό ακριβώς θέλει να σας δείξει στο νέο βίντεο, το design του επερχόμενου ρολογιού της, το οποίο είναι κομψό και σας παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα χρώματά του, τα watch faces και άλλα.

Το #GooglePixelWatch είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι που κατασκευάστηκε ολοκληρωτικά από την Google. Ο κυκλικός σχεδιασμός του είναι διακριτικός αλλά συγκρατημένος, φέρνοντας μια φρέσκια εμφάνιση σε ένα κλασσικό στιλ.

Μεταξύ άλλων, η Google θα φέρει στο ρολόι της offline χάρτες για οδηγίες σε διάφορες κοντινές τοποθεσίες απευθείας από τον καρπό σας, καθώς και άλλες νέες λειτουργίες, όπως το Emergency SOS και το νέο Google Wallet, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί τις κάρτες σας για εύκολες πληρωμές.

Συγχρόνως, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ενσωματώσει και διάφορες λειτουργίες των Fitbit activity trackers (μια εταιρία που εξαγόρασε πριν καιρό). Έτσι, το Pixel Watch θα έχει πολύ πλούσια εργαλεία συλλογής και προβολής δεδομένων άθλησης και άλλων βιομετρικών στοιχείων, προσφέροντας για παράδειγμα σταθερή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού.

Το ρολόι θα αποκαλυφθεί στις 6 Οκτωβρίου και φημολογείται ότι θα κοστίζει από €250-€350.

Tags: