Ο Hideo Kojima ετοιμάζει ρολόι μαζί με τη NASA (ΒΙΝΤΕΟ)

Που έρχεται και με μία μάσκα του Ludens
22 Σεπτεμβρίου 2022 17:48
Ο Hideo Kojima ετοιμάζει ρολόι μαζί με τη NASA (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος δημιουργός, Hideo Kojima ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με τη NASA, αλλά και τη σουηδική εταιρία ρολογιών Anicorn, έτσι ώστε να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα ρολόι. Εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, στη συσκευασία του ρολογιού θα βρείτε και μία μάσκα Ludens. Επιπροσθέτως, θα κυκλοφορήσει και μία limited edition τσάντα, ένα μπλουζάκι με την επωνυμία της NASA, αλλά και της Kojima Productions.

Το ρολόι ονομάζεται “Space Ludens” και έρχεται σε ασημί χρώμα με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες, τη «σφραγίδα» της NASA, ένα ιδιαίτερο watch face και το μότο της Kojima Productions "From Sapiens to Ludens", χαραγμένο κατά μήκος του εξωτερικού περιβλήματος. Μάλιστα, στο πίσω μέρος, εκτός από το σειριακό αριθμό θα υπάρχει και η περιγραφή Space Ludens, από τη νέα σειρά προϊόντων της εταιρίας.

Το Space Ludens είναι η κορύφωση ενός διετούς project μεταξύ της Anicorn και της Kojima Productions. Τόσο ο Kojima όσο και ο καλλιτέχνης του Metal Gear Solid, Yoji Shinkawa επέβλεψαν τη διαδικασία σχεδίασης, η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένη από τη μασκότ της Kojima Productions, Ludens.

Για τα προϊόντα της Kojima Productions μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το Space Ludens θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Αξίζει να αναφερθεί πως όσον αφορά τις σπάνιες μάσκες του Ludens αυτές είναι μόνο 100 διαθέσιμες, ενώ τα συλλεκτικά μπλουζάκια όχι.