Microsoft: Το επόμενο μεγάλο event της έχει ημερομηνία

Προ των πυλών η αποκάλυψη των νέων Surface;
22 Σεπτεμβρίου 2022 09:05
Microsoft: Το επόμενο μεγάλο event της έχει ημερομηνία

Μετά το Far Out event της Apple και την παρουσίαση των νέων καρτών γραφικών της Nvidia που αποτελούν πλέον παρελθόν, οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν να περιμένουν τώρα και έναν γεμάτο Οκτώβριο, ο οποίος αναμένεται να έχει πολλές παρουσιάσεις από τους διάφορους τεχνολογικούς κολοσσούς. Συγκεκριμένα, μετά την παρουσίαση των νέων Pixel συσκευών της Google που έχει δρομολογηθεί για τις 6 Οκτωβρίου και το Meta Connect του Facebook που θα μας δείξει το μέλλον του metaverse στις 11 Οκτωβρίου, σειρά παίρνει η Microsoft.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε το “Microsoft Fall 2022 Event”, στο οποίο σκοπεύει να μιλήσει μεταξύ άλλων για τις επερχόμενες συσκευές που ετοιμάζει. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δούμε τα νέα Surface Pro 9 και Surface Laptop 5, για τα οποία ακούγονται φήμες εδώ και λίγο καιρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εικαστικό που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή την ανακοίνωση του event είναι μια παραλλαγή του βασικού wallpaper των Windows 11, αλλά με διαφορετικά χρώματα και γράφοντας στο κέντρο ‘save the date’. Επομένως, είναι πολύ πιθανό στο πλαίσιο του σόου να υπάρξουν και αποκαλύψεις για το λειτουργικό σύστημα. Μάλιστα, το μήνυμα είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με κάτι που έχει γίνει χρησιμοποιώντας την Surface Pen γραφίδα, κάτι που επιβεβαιώνει εμμέσως ότι πράγματι θα δούμε και τα νέα Surface μοντέλα στο event.

Το Microsoft Fall 2022 Event έχει δρομολογηθεί για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα διάφορα κανάλια της Microsoft. Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.