Η Apple ετοιμάζει patch για να διορθώσει το «τρεμόπαιγμα» της κάμερας των iPhone 14 Pro

Θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα
20 Σεπτεμβρίου 2022 11:15
Η Apple ετοιμάζει patch για να διορθώσει το «τρεμόπαιγμα» της κάμερας των iPhone 14 Pro

Πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι πολλοί χρήστες των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα με την κάμερα. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η κάμερα ορισμένων τηλεφώνων «τρεμόπαιζε» όταν ο χρήστης άνοιγε μία εφαρμογή τρίτων όπως το TikTok, το Snapchat ή το Instagram. Όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα bug, το οποίο θα διορθωθεί πολύ σύντομα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν πάει κάποιος να τραβήξει ένα βίντεο μέσα από αυτές τις εφαρμογές, η κάμερα να τρεμοπαίζει, ενώ παράλληλα ακουγόταν και ένας δυνατός ήχος μέσα από την κάμερα. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό το θέμα δεν υπήρχε όταν κάποιος άνοιγε την native εφαρμογή της κάμερας.

Τώρα, η Apple αναγνώρισε το θέμα και ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει ένα software update fix για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα. Η επίσημη δήλωση της Apple δεν αναφέρει τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα, αλλά επιβεβαιώνει ότι το fix θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό το «τρεμόπαιγμα» δεν παρουσιάστηκε στα απλά iPhone 14.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: