Οι τιμές του App Store θα αυξηθούν πολύ σύντομα στην Ευρώπη

Αλλά δε θα επηρεάζει τις συνδρομές
20 Σεπτεμβρίου 2022 08:46
Οι τιμές του App Store θα αυξηθούν πολύ σύντομα στην Ευρώπη

Η Apple ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αυξήσει τις τιμές του App Store σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας και πολλών άλλων στην Ευρώπη, τόσο για τις εφαρμογές, όσο και για τις αγορές εντός τους.

Εκτός από τις χώρες που χρησιμοποιούν το ευρώ, οι τιμές των εφαρμογών και οι αγορές εντός τους θα αυξηθούν επίσης στη Χιλή, την Αίγυπτο,  τη Μαλαισία, το Πακιστάν, την Πολωνία, τη Νότια Κορέα, τη Σουηδία και το Βιετνάμ.

Για όσους δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί η τιμολόγηση του App Store, η Apple παρέχει στους προγραμματιστές προκαθορισμένες βαθμίδες, στις οποίες μπορούν να τιμολογήσουν την εφαρμογή τους και έτσι, αυτές οι βαθμίδες που χρησιμοποιούν το ευρώ πρόκειται να αυξηθούν στις 5 Οκτωβρίου.

Για παράδειγμα, η πρώτη βαθμίδα θα αυξηθεί από 0,99 ευρώ σε 1,19 ευρώ, ενώ η μέγιστη βαθμίδα αναμένεται να αυξηθεί από 999 ευρώ σε 1.199 ευρώ, σύμφωνα με την Apple.

Η Apple κατά καιρούς προσαρμόζει τα επίπεδα των τιμών του App Store παγκοσμίως και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αύξηση πατώντας εδώ. Οι αυτόματες ανανεώσιμες συνδρομές δεν επηρεάζονται από τις αυξήσεις τιμών.