Ποια είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας των νέων Apple Watch;

Μόνο το Ultra θα διαφέρει «τρελά»
14 Σεπτεμβρίου 2022 13:46
Ποια είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας των νέων Apple Watch;

Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα τα νέα Apple Watch της πριν από μερικές ημέρες και αναμένονται να ανέβουν στα ράφια των καταστημάτων πολύ σύντομα. Η εταιρία αποκάλυψε τα Apple Watch SE (2ης γενιάς), Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra. Και τα τρία μοντέλα έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους, με το Ultra να φέρνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά, μιας και είναι αρκετά πιο ακριβό.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία νέα είδηση που παρουσιάζουν τη χωρητικότητα της μπαταρίας και των τριών μοντέλων. Η Apple έχει τη συνήθεια να μη δημοσιεύει την χωρητικότητά τους και αντ’ αυτού προτιμά να μετράει την αντοχή τους σε ώρες, ωστόσο, πολλές εταιρίες δημοσιεύουν τα νούμερα με τα “mAh” των μπαταριών.

Αυτό έγινε και τώρα, καθώς από την Κίνα μάθαμε ότι το Apple Watch SE (40mm) έχει μπαταρία 245mAh, το Apple Watch SE (44mm) έχει 296mAh, το Apple Watch Series 8 (41mm) έχει 282mAh, το Apple Watch Series 8 (45mm) έχει 308mAh και το Apple Watch Ultra τα 542mAh.

Apple: Οι διαφορές των νέων Apple Watch για να μην μπερδευτείτε 

Το Apple Watch Series 8 είναι το πιο γερό και ασφαλές όλων

Μερικά λόγια για το Apple Watch Ultra:

Για αρχή είναι το πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο από aerospace τύπου τιτάνιο, ενώ ενσωματώνει γυαλί από ζαφείρι. Η Retina οθόνη του φτάνει τα 2000nits φωτεινότητας για να μπορείτε να τη διαβάσετε ακόμη κι αν ο ήλιος χτυπάει πάνω στην οθόνη του. Το Watch Ultra προσθέτει ένα νέο dedicated κουμπί δραστηριοτήτων, το χαρακτηριστικό πορτοκαλί "Action" κουμπί το οποίο είναι customizable ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δίνει απευθείας πρόσβαση σε workouts, Compass Waypoints, Backtracking της διαδρομής σας και πολλά ακόμη.

Κάθε Watch Ultra έρχεται ενσωματωμένο με κεραία για να λαμβάνετε κλήσεις και έτσι ενσωματώνει τρία μικρόφωνα για να μπορούν να σας ακούνε οι συνομιλητές σας σε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, καθώς και δύο πλέον ηχεία για να ακούτε και εσείς καλύτερα τον συνομιλητή σας στην άλλη γραμμή.

Όσο για την μπαταρία του εκεί η Apple σημειώνει ρεκόρ για τα δεδομένα της καθώς το Apple Watch Ultra έχει διάρκεια ζωής 36 ώρες με μια φόρτιση, ενώ θα φτάνει τις 60 ώρες με ένα ειδικό χαρακτηριστικό που θα έρθει αργότερα μέσα στη χρονιά μέσω update.

Μάθετε περισσότερα για το Ultra πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.