Η Samsung τα χώνει ευθέως στην Apple: «Μόνο 48 megapixels κάμερα;»

Δεν πέρασε απαρατήρητη η αποκάλυψη των iPhone 14
12 Σεπτεμβρίου 2022 10:01
Η Samsung τα χώνει ευθέως στην Apple: «Μόνο 48 megapixels κάμερα;»

Την περασμένη εβδομάδα η Apple πραγματοποίησε το μεγάλο ετήσιο event της, το οποίο φιλοξένησε την ανακοίνωση των ολοκαίνουργιων iPhone 14. Αναμενόμενα το σόου τράβηξε πάνω του τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου και όχι μόνο και τώρα η Samsung έρχεται να ανακεφαλαιώσει τα όσα είδαμε.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο βασικός ανταγωνιστής της Apple στον τομέα των smartphones, αποφάσισε να κάνει ένα δικό του recap, το οποίο φυσικά εστιάζει στα προϊόντα της Samsung. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο αμερικανικό λογαριασμό της στο Twitter, η εταιρία αποφάσισε να «τα χώσει» ευθέως στην Apple, εστιάζοντας στο γεγονός πως ακόμη δεν προσφέρει αναδιπλούμενες συσκευές.

Αναλυτικότερα, η Samsung τόνισε ότι προσφέρει συσκευές όπως τα Fold και Flip εδώ και 2 χρόνια και 5 μήνες, ενώ δεν στάθηκε μόνο εκεί. Στη συνέχεια, ο κορεατικός κολοσσός ειρωνεύτηκε και την κάμερα του iPhone 14, μέσα από ένα tweet που αναφέρει:

48 megapixels; Σχεδόν έφτασες Apple! Εμείς είχαμε 108 megapixels εδώ και 2 χρόνια και 6 μήνες.

Όλα τα εν λόγω tweets ακολουθούν παρακάτω.

Το ‘τρολάρισμα’ της Samsung στην Apple που δεν έχει ακόμη αναδιπλούμενες συσκευές:

Το ‘τρολάρισμα’ της Samsung στην Apple για την κάμερα του iPhone 14:

Σε περίπου που όντως δεν είδατε το event της Apple και θέλετε ένα κανονικό συνοψίζοντας…

Μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα, ο αμερικανικός κολοσσός παρουσίασε τα νέα γενιάς AirPods Pro 2, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορία του iOS 16, ενώ δεν έλειψαν και ανακοινώσεις σχετικά με τα smartwatchers της, αφού είδαμε το ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra, το Apple Watch Series 8 και το Apple Watch SE 2ης γενιάς. Φυσικά, η σημαντικότερη αποκάλυψη ήταν τα iPhone 14.

Συνοπτικά, φέτος θα έρθουν στην αγορά τέσσερα νέα μοντέλα. Η αρχή γίνεται με τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus που είναι σχετικά μικρές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα iPhone 13, έχοντας τον ίδιο επεξεργαστή, τον A15 Bionic, βελτιωμένη κάμερα, με μεγαλύτερο αισθητήρα, μεγαλύτερα 1.9μm pixels, aperture f/1,5 και αναβαθμισμένη software υποδομή, δυνατότητα αποθήκευσης πολλαπλών eSIMs και νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως είναι η δυνατότητα αποστολής επειγόντων SOS μνημάτων μέσω δορυφόρου.

Φυσικά, στα ράφια των καταστημάτων θα έρθουν και τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, με notch που αλλάζει σχήμα, always-on οθόνη, 48MP κάμερα, το καινούργιο και πανίσχυρο A16 Bionic chip, το οποίο είναι κατά 40% γρηγορότερο από τον ανταγωνισμό και πολλές ακόμη βελτιώσεις.

Tags: