Ο Mark Zuckerberg μοιράζει κυριολεκτικά ξύλο σε νέο βίντεο!  

Το έριξε στο MMA ο επικεφαλής της Meta

Ο Mark Zuckerberg μοιράζει κυριολεκτικά ξύλο σε νέο βίντεο!

Κάτι που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε για τον Mark Zuckerberg, τον ιδρυτή και επικεφαλής της κολοσσιαίας social media εταιρίας Meta, είναι ότι στον ελεύθερο χρόνο του καταπιάνεται με τις Μεικτές πολεμικές τέχνες (MMA).

Ναι, καλά διαβάσατε! Μάλιστα, ο Zuckerberg μοιράστηκε τώρα και ένα σχετικό βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο προπονείται με τον Khai "The Shadow" Wu, ο οποίος σύντομα πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο UFC. Σε αυτό το βίντεο ο Zuckerberg δείχνει τις ικανότητές του, με διάφορα χτυπήματα, κλωτσιές, πιασίματα, λαβές και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί συγχρόνως πως η δημοσίευσή του δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού ο γνωστός σχολιαστής του UFC και podcaster, Joe Rogan, σχολίασε το βίντεο, λέγοντας:

Αυτό είναι υπέροχο! Είμαι τόσο χαρούμενος που το βλέπω. Η προπόνηση φαίνεται επίσης μια χαρά!

Πέρα από τον Rogan και ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τζίου Τζίτσου, Bernardo Faria, σχολίασε το βίντεο, γράφοντας: "Καταπληκτικό!!!". Τέλος, μέχρι και ο επίσημος λογαριασμός του UFC στο Instagram σχολίασε: "Τα combos δείχνουν πεντακάθαρα", ενώ υπήρξαν μέχρι και αθλητές που τον προσκάλεσαν για προπόνηση.

Δείτε τον Mark Zuckerberg να προπονείται σε πολεμικές τέχνες:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Το σχόλιο του Joe Rogan για το βίντεο του Mark Zuckerberg και άλλων προσωπικοτήτων του χώρου:

Ροη ειδησεων