Το Instagram θα φέρει σύντομα τις αναδημοσιεύσεις  

Η Meta δοκιμάζει το χαρακτηριστικό με τον δικό της τρόπο

Το Instagram θα φέρει σύντομα τις αναδημοσιεύσεις

Η αναδημοσίευση είναι ένα χαρακτηριστικό που ακόμη λείπει από το Instagram, τουλάχιστον στο κύριο τμήμα της εφαρμογής, αν και αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό στα Facebook και Twitter.

Τώρα όμως φαίνεται πως η Meta ξεκίνησε τις δοκιμές του εν λόγω "Regram/Re-Post" χαρακτηριστικού στην εφαρμογή του Instagram. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο προφίλ του διευθύνοντος συμβούλου του Instagram, Adam Mosseri, από τον σύμβουλο κοινωνικών μέσων, Matt Navarra. 

Μια νέα οθόνη περιγράφει τις λειτουργίες ως έναν τρόπο να προτείνετε μια δημοσίευση σε φίλους και να πυροδοτήσετε συζητήσεις with follows, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν στην αναδημοσίευσή σας με ένα μήνυμα. Οι αναδημοσιεύσεις στο feed "εμφανίζονται σε ξεχωριστή καρτέλα στο προφίλ σας" μαζί με τις αναρτήσεις, τα ρολά και τις φωτογραφίες με ετικέτες και θα είναι ορατές στους followers.

Δείτε μια πρώτη εικόνα από το χαρακτηριστικό: 

"Εξετάζουμε τη δυνατότητα αναμοιρασμού (resharing) δημοσιεύσεων στο Feed, παρόμοια με τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε αναμοιρασμό στα Stories, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μοιράζονται ό,τι τους βρίσκει ανταπόκριση και να αναγνωρίζονται οι αρχικοί δημιουργοί για τη δουλειά τους. Σχεδιάζουμε να το δοκιμάσουμε αυτό σύντομα με έναν μικρό αριθμό ανθρώπων", δήλωσε εκπρόσωπος της Meta στο TechCrunch. 

Μια νέα οθόνη περιγράφει τη λειτουργία ως έναν τρόπο για να συστήσετε μια δημοσίευση σε φίλους και να πυροδοτήσετε συζητήσεις με τους ακόλουθους σας, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν στην αναδημοσίευσή σας με ένα μήνυμα. Επίσης, αναφέρει ότι οι αναδημοσιεύσεις "εμφανίζονται σε ξεχωριστή καρτέλα στο προφίλ σας" μαζί με τις αναρτήσεις, τα Reels και τις φωτογραφίες με ετικέτες και θα είναι ορατές στους followers.

Ροη ειδησεων