ΦΗΜΗ: Η Apple θα αποκαλύψει αυτή την εβδομάδα και τα AirPods Pro 2

Μαζί με τα ολοκαίνουργια iPhone 14
05 Σεπτεμβρίου 2022 09:12
ΦΗΜΗ: Η Apple θα αποκαλύψει αυτή την εβδομάδα και τα AirPods Pro 2

Η μεγάλη στιγμή για τους fans της Apple πλησιάζει, αφού έχουμε μπει και επίσημα στην τελική ευθεία για την αποκάλυψη των ολοκαίνουργιων iPhone 14, με το ειδικό event της εταιρίας να έχει δρομολογηθεί για τις 7 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, φαίνεται ότι η νέα σειρά των smartphones δε θα είναι η μοναδική αποκάλυψη του σόου.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός ρεπόρτερ του Bloobmberg, Mark Gurman, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την Apple, αναφέρει τώρα ότι το ‘Far Out’ event θα φιλοξενήσει και την ανακοίνωση της δεύτερης γενιάς των AirPods Pro. Για την ιστορία, από πέρυσι ακούγεται πως η Apple ετοιμάζει μια ανανέωση των Pro ασύρματων ακουστικών της που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τώρα για πρώτη φορά έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, με ένα ρεπορτάζ που αναφέρει ρητά πως θα τα δούμε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τα AirPods Pro 2 φημολογείται ότι θα φέρουν μια σειρά από αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις. Μια από αυτές είναι ο επόμενης γενιάς επεξεργαστής H1 της Apple. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να υποστηρίζουν υψηλότερης ποιότητας ήχο χρησιμοποιώντας είτε το Lossless Audio Codec της Apple (ALAC) που εγκαταλείπει εντελώς το Bluetooth, είτε το νέο πρωτόκολλο Bluetooth 5.2, το οποίο χρησιμοποιεί το LC3 codec για την αποτελεσματικότερη μετάδοση του ήχου. Τέλος, ακούγεται πως η Apple θα αλλάξει και τον σχεδιασμό τους, ενώ ενδέχεται να προστεθούν και νέα χαρακτηριστικά στη θήκη φόρτισης, όπως ένα ηχείο που θα κάνει θόρυβο, για να σας βοηθά να βρείτε τα ακουστικά σας ευκολότερα, αν τα έχετε χάσει.

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι απολύτως σίγουρο, αλλά, όπως και να ‘χει, απομένουν μόλις μερικές ημέρες για την επίσημη παρουσίαση, οπότε σύντομα θα λυθούν όλες οι απορίες για τη νέα γενιά των iPhone και των AirPods Pro.