Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έχει μάλλον 200MP κάμερα

Κι άλλες φήμες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας
21 Αυγούστου 2022 17:24
Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έχει μάλλον 200MP κάμερα

Έχουμε ακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι η Samsung σκοπεύει να αναβαθμίσει την κάμερα του επερχόμενου Galaxy S23 Ultra με 200MP και τώρα, άλλη μια αναφορά έρχεται να συμπληρώσει αυτές τις φήμες.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές που προέρχονται από την Κορέα, η Samsung φαίνεται πως ενημέρωσε τους «μεγάλους συνεργάτες των καμερών της» ότι η επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S23 Ultra θα χρησιμοποιεί 200MP κάμερα. Αξίζει να αναφερθεί πως η ανάλυση των 108 MP που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο S22 Ultra, έκανε ντεμπούτο με το Galaxy S20 Ultra, πριν από δύο χρόνια δηλαδή και θα έχουν περάσει τρία χρόνια μέχρι το επόμενο “Ultra” μοντέλο.

Έτσι, η Samsung φαίνεται πως θα αναβαθμίσει το S23 Ultra, μιας και άλλες εταιρίες έχουν ήδη φέρει 200MP σένσορα, όπως η Motorola με το X30 Pro, ενώ το ίδιο ακούγεται και για το επερχόμενο Xiaomi 12T Pro.

Αυτό σημαίνει ότι η ανάλυση μπορεί να είναι ίδια με συσκευές άλλων εταιριών, ωστόσο η Samsung μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν νέο αισθητήρα για τη δική της συσκευή και όχι κάποιον από αυτούς που πουλά στους ανταγωνιστές της.

Tags: