ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα παρουσιαστούν και θα κυκλοφορήσουν τα iPhone 14

Και όπως φαίνεται δε θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ
18 Αυγούστου 2022 17:41
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα παρουσιαστούν και θα κυκλοφορήσουν τα iPhone 14

Κάθε χρόνο, όταν πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο κυκλοφορούν διάφορες φήμες που αφορούν το μεγάλο event της Apple που πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο και στο οποίο παρουσιάζονται οι νέες συσκευές της. Έτσι και φέτος, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει τα iPhone 14 και άλλα προϊόντα που ετοιμάζει, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, όπως λέει ο δημοσιογράφος, η ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα iPhone, στην Αμερική τουλάχιστον, έχει οριστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, μην περιμένετε να έρθουν τότε στη χώρα μας, γιατί όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έρχονται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης λίγο αργότερα.

Ο Mark Gurman, γνωστός στο χώρο είπε τα εξής:

Έχουν πει σε ορισμένους υπαλλήλους καταστημάτων λιανικής να προετοιμαστούν για μία σημαντική νέα κυκλοφορία προϊόντων στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η Apple, σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων μηνών πρόκειται να ανακοινώσει σε αυτό το φαντασμαγορικό event τέσσερα νέα τηλέφωνα, το iPhone 14, το iPhone 14 Max, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max. Επίσης, ακούγεται για τα AirPods Pro 2, καθώς και για το Apple Watch Series 8.

Apple: Όλα όσα ακούγονται για το event του Σεπτεμβρίου – iPhone 14, AirPods Pro 2 και άλλα  

Εμείς, όπως πάντα, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μόλις αποκαλυφθούν τα νέα προϊόντα της εταιρίας. Ωστόσο, επειδή δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο, λάβετε τις παραπάνω ημερομηνίες με κάθε επιφύλαξη.