ΦΗΜΗ: Το iPad 10ης γενιάς θα έρθει με διαφορετικό design

Σύμφωνα με μία ιστοσελίδα
16 Αυγούστου 2022 14:54
ΦΗΜΗ: Το iPad 10ης γενιάς θα έρθει με διαφορετικό design

Το φημολογούμενο iPad 10ης γενιάς της Apple φαίνεται πως βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε παραγωγή και θα έχει «σημαντικές» σχεδιαστικές αλλαγές, σύμφωνα με μια αναφορά από τη σελίδα DigiTimes.

Ωστόσο, το εν λόγω site δεν παρείχε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο σχεδιασμό του iPad, αλλά αν λάβουμε υπόψιν τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων, θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, με ελαφρώς λεπτότερα bezels, θύρα για USB-C και άλλα. Παρόλο που φαίνεται πως θα έχει κανονικά το Touch ID αυτή η συσκευή, πρόσφατα έγιναν leak κάποια renders που τη δείχνουν χωρίς θύρα για ακουστικά.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, ακούγεται ότι το επανασχεδιασμένο iPad θα έχει ταχύτερο A14 Bionic τσιπ στο εσωτερικό του, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και 5G.

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPad 10ης γενιάς τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το DigiTimes, αλλά κάποιοι άλλοι ανησυχούν για τους προσωρινούς περιορισμούς ρεύματος που επιβλήθηκαν από την κινεζική κυβέρνηση σε εργοστάσια στη νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν της Κίνας.

Το αν θα το δούμε τον επόμενο μήνα, μένει να το μάθουμε. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: