iPhone 14: Φήμες πως τελικά η Apple δε θα ανεβάσει την τιμή του

Αντίθετα στην αύξηση του πληθωρισμού και την αστάθεια των γραμμών παραγωγής
04 Αυγούστου 2022 13:20
iPhone 14: Φήμες πως τελικά η Apple δε θα ανεβάσει την τιμή του

Εδώ και καιρό έχει ακουστεί σαν φήμη ότι τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro θα κυκλοφορήσουν με αυξημένη τιμή, εξαιτίας της τρέχουσας δυσμενούς οικονομικής κατάστασης λόγω της αύξησης του πληθωρισμού, αλλά και στα προβλήματα των γραμμών παραγωγής. 

Η νεότερη φήμη όμως, σύμφωνα με το κορεατικό blog Naver και την οποία αναμεταδίδει το MacRumors, αναφέρει ότι η Apple θα πάει κόντρα στην αύξηση τιμής, τουλάχιστον για το βασικό μοντέλο. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι η Apple θα διατηρήσει την τιμή του iPhone 14 στα περσινά iPhone 13 επίπεδα και έτσι η αρχική τιμή δε θα ξεπερνάει τα $799

Πρόκειται για μια απόφαση που "πάρθηκε στο ανώτατο διοικητικό επίπεδο της Apple", με την εταιρία του Κουπερτίνο να λαμβάνει υπόψιν την ολοένα και μικρότερη παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων και την φθίνουσα ζήτηση. 

Ωστόσο, το ίδιο μάλλον δε θα συμβεί με το φημολογούμενο iPhone 14 Max, που θα είναι ουσιαστικά το ίδιο με το βασικό μοντέλο, απλώς με μεγαλύτερη οθόνη στις 6.7 ίντσες. Εκεί μπορεί να υπάρξει αύξηση της τάξης των $100 δολαρίων, όπως έχει ακουστεί. 

Πρόσφατα μια ακόμη φήμη αναφέρει ότι όλα τα iPhone 14/14 Pro μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με ένα νέο χρωματισμό

Μένει να δούμε σε μερικούς μήνες εάν όλες αυτές οι φήμες εξακριβωθούν για τα νέα iPhone.