Δείτε πώς να εξαφανίσετε τα προτεινόμενα posts στο feed του Instagram

Δείτε μόνο posts από τους φίλους σας
30 Ιουλίου 2022 10:25
Δείτε πώς να εξαφανίσετε τα προτεινόμενα posts στο feed του Instagram

Το Instagram περνάει μία περίοδο ταραχωδών αλλαγών που έχουν ξεσηκώσει τους χρήστες, κυρίως για την εμφάνιση άσχετων posts στο feed τους. Και μπορεί η εταιρία να έκανε πίσω στον αριθμό των προτεινόμενων posts από ανθρώπους που δεν ακολουθείτε, αυτό δε σημαίνει όμως πως τα posts αυτά θα εξαφανιστούν.

Αν λοιπόν σας εκνευρίζουν αυτά τα posts, υπάρχουν δύο τρόποι να τα εξαφανίσετε και να βλέπετε μόνο posts από τους φίλους σας. Ο πρώτος και απλούστερος είναι να επιλέξετε από το πάνω αριστερά πλήκτρο “Instagram” την κατηγορία “Following” και έτσι θα σας εμφανίζονται μόνο posts από αυτούς που ακολουθείτε με χρονολογική σειρά. Ωστόσο, αυτά τα δύο tap πρέπει να τα κάνετε κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να γίνει και αυτό εκνευριστικό.

Η άλλη λύση απαιτεί και αυτή δύο taps, αλλά το κάνετε μόνο μία φορά το μήνα. Όταν σας εμφανιστεί λοιπόν κάποιο προτεινόμενο post στο feed, μπορείτε να επιλέξετε το μικρό Χ πάνω δεξιά από το post αποκρύπτοντας το συγκεκριμένο post, ενώ θα σας ανοίξει ένα μενού. Από εκεί επιλέξτε το “Snooze all suggested posts in feed for 30 days” και το Instagram δε θα σας δείξει ξανά στο feed προτεινόμενα posts για ένα μήνα. Μετά την παρέλευση του μήνα, μπορείτε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.

Υπόψιν πως η απόκρυψη των προτεινόμενων posts δε θα σταματήσει την εμφάνιση διαφημίσεων στο feed σας, σας δίνει όμως τουλάχιστον ένα μεγαλύτερο έλεγχο σε αυτά που βλέπετε στο Instagram.