Twitch: Οι streamers μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους τη λίστα με banned χρήστες

Για να προστατευτούν
22 Ιουλίου 2022 09:43
Twitch: Οι streamers μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους τη λίστα με banned χρήστες

Ένα νέο εργαλείο για την προστασία των streamers εισάγει το Twitch, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν τη λίστα των χρηστών τους οποίους έχουν κάνει ban από το chat τους. Το Share Ban Info θα επιτρέπει στους streamers να συνεργάζονται για να κρατήσουν τις κοινότητές τους ασφαλείς από κακοπροαίρετους.

Η λειτουργία γίνεται διαθέσιμη από σήμερα. Ο streamer θα μπορεί να δημιουργήσει μία αίτηση για αυτή τη λίστα την οποία θα στείλει σε συνεργάτες ή streamers που ακολουθεί και τον ακολουθούν. Αν ο άλλος δεχθεί το αίτημα, ο streamer τότε θα μπορεί να βλέπει τα μηνύματα για το chat αυτών των χρηστών σημειωμένα, επιτρέποντας στους moderators να τους κάνουν απευθείας ban ή απλά να παρακολουθούν τη συμπεριφορά τους.

Οι χρήστες που έχουν γίνει ban σε ένα κανάλι, δε θα μπορούν να συμμετέχουν στο chat άλλου καναλιού το οποίο έχει δεχθεί την Ban List, εκτός κι αν το επιτρέψουν οι moderators του καναλιού. Σε κάθε περίπτωση, το όνομά τους θα είναι υπογραμμισμένο για να μπορούν να τους παρακολουθούν οι moderators ευκολότερα.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των streamers και των κοινοτήτων τους. Το να αισθάνεστε άνετα να εκφραστείτε είναι ένα από τα πράγματα που κάνει το Twitch να λειτουργεί και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ασφαλείς.

Tags: