Δείτε όλα τα νέα emoji που θα έρθουν σύντομα στα iOS και Android (ΕΙΚΟΝΑ)

Η νέα ενημέρωση ενδέχεται να φέρει έως και 31 νέες προσθήκες
14 Ιουλίου 2022 08:00
Δείτε όλα τα νέα emoji που θα έρθουν σύντομα στα iOS και Android (ΕΙΚΟΝΑ)

H 17η Ιουλίου, δηλαδή αυτή η Κυριακή στην προκειμένη περίπτωση, έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Emoji. Προετοιμάζοντας, λοιπόν, το έδαφος η Unicode Consortium αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση στο Emojipedia τη λίστα με τα νέα υποψήφια σχέδια που ενδέχεται να ενταχθούν στο Emoji 15.0.

Φέτος, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός προτείνει μόνο 31 νέα emoji, τα οποία αν εγκριθούν θα κάνουν το ντεμπούτο τους εντός της χρονιάς ή ενδεχομένως το 2023, στα iOS, Android και διάφορα άλλα λειτουργικά. Συγκριτικά, την προηγούμενη χρονιά είχαν προταθεί για ένταξη 112 emojis, ενώ το 2020 είχαν γίνει 334 προτάσεις. Στην πραγματικότητα, είναι ο μικρότερος αριθμός νέων emojis που έχει προτείνει ποτέ η Unicode.

Περνώντας, όμως, στα νέα σχέδια αυτά καθ’ αυτά, έχουμε καρδιές σε τρία νέα χρώματα: ανοιχτό μπλε, ροζ και γκρι. Παράλληλα, όσον αφορά τις φατσούλες, το shaking face emoji θα μπορεί να αντιπροσωπεύει καλύτερα το σοκ ή ενδεχομένως να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις σεισμών. Ίσως να είναι και το νέο emoji για αυτούς που έχουν πιεί ένα ποτηράκι παραπάνω και βλέπουν…κύκλους.

Άλλες νέες προσθήκες είναι τα χέρια που κάνουν ‘Κόλλα πέντε’, διάφορα πτηνά και θηλαστικά, μέχρι και μια μέδουσα. Στα των φαγητών έχουμε την προσθήκη ενός emoji τζίντζερ και ένα φασολάκι, ενώ καταφθάνουν και δύο νέα μουσικά όργανα, το φλάουτο και οι μαράκες.

Όλα τα νέα emojis που ενδέχεται να ενταχθούν στο Emoji 15.0:

Η εν λόγω λίστα δε θα οριστικοποιηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως συνήθως τα περισσότερα υποψήφια σχέδια γίνονται δεκτά.

Tags: