Έφηβος TikToker ετοιμάζει «στρατιά» από 1 εκατομμύριο βατράχια στην αυλή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Και οι ειδικοί προειδοποιούν
12 Ιουλίου 2022 20:15
Έφηβος TikToker ετοιμάζει «στρατιά» από 1 εκατομμύριο βατράχια στην αυλή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έχει γίνει ένας έφηβος χρήστης του TikTok, ο οποίος έχει μαζέψει δίχως υπερβολή πάνω από 1 εκατομμύριο αυγά βατράχων, τονίζοντας μέσα από τα βίντεό του πως θέλει να φτιάξει μια δική του «στρατιά» από βατράχια.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης ονομάζεται "ThinFrog" και ο λογαριασμός του στην πλατφόρμα μετρά περισσότερους από δύο εκατομμύρια followers, με πολλαπλά βίντεο που έχουν πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές, αγγίζοντας σε περιπτώσεις μέχρι και τις τριάντα εκατομμύρια προβολές!

Ο έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο συλλέγει αυγά σε καθημερινή βάση και τα εκτρέφει σε μια πισίνα στην πίσω αυλή του. Με την πάροδο του χρόνου τα πρώτα αυγά εκκολάφθηκαν σε γυρίνους και έγιναν εν τέλει μικροί βάτραχοι. Τα βίντεο του TikToker δείχνουν δίχως υπερβολή τόσους πολλούς βάτραχους που είναι αδιανόητο να μετρηθούν, ενώ το θέμα έχει ξεκινήσει να παίρνει διαστάσεις, αφού οι βάτραχοι άρχισαν και έφευγαν από την αυλή του καθώς μεγάλωναν, αναγκάζοντας τουλάχιστον έναν γείτονά του να μετακομίσει!

Πλέον ο έφηβος TikToker αναφέρει πως τον επόμενο χρόνο θα κατασκευάσει μεγαλύτερο χώρο που θα μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 10 εκατομμύρια βατράχους για το «στρατό» του.

Αναμενόμενα οι ενέργειες του εφήβου έχουν ανησυχήσει τους ειδικούς. Μεταξύ άλλων, η Tierra Curry, βιολόγος διατήρησης για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμός Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας, δήλωσε ότι η απελευθέρωση περισσότερων από ένα εκατομμύριο βατράχων σε ένα περιβάλλον μόνο και μόνο για την διαδικτυακή, φήμη την κάνει να «cringάρει», καθώς τόνισε πως βλάπτει πραγματικά τα ζώα που απελευθερώνονται και μπορεί να έχει ευρύτερες επιπτώσεις και για τα υπόλοιπα που ζουν στο τριγύρω περιβάλλον.

Αντί να βοηθήσουν, βλάπτουν πραγματικά τα ζώα που απελευθερώνουν και όλα τα ζώα στο περιβάλλον στο οποίο τα απελευθερώνουν - δημιουργεί έναν φορέα για ασθένειες και χωροκατακτητικά είδη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα viral βίντεο του "ThinFrog".

@thinfrog

giant frog army are growing bigger😈🐸

♬ RAVE - Dxrk ダーク
@thinfrog my fault @bigmackdaddyg ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
@thinfrog

this how is the story of the frog army and how it's going🐸👍🏻

♬ Notion - The Rare Occasions